Хранителни добавки от iHerb.com

17
Добави коментар

Natrol, Omega 3-6-9 Complex, Lemon Flavor
Омега мастните киселини са с голяма важност за човешкия организъм. Омега 3, 6 и 9 участват в поддържането на имунната система, регулират възпалителни процеси, възстановяването и участват в състава на клетките. Имат жизненоважно значение за нормалния метаболизъм. Подходящи при сърдечно-съдови заболявания, повишен холестерол и триглицериди, загуба на памет, хормонални нарушения, повишено тегло, ставни възпаления. За жалост тези полезни вечества не се синтезират в организма и трябва да се набавят чрез храната.

Предполагам вие сте попаднали на тази страница при търсене на мнения и коментари за добър Омега 3-6-9 комплекс , който да ползвате. 

Точно това мога да препоръчам – Omega 3-6-9 Complex от Natrol, комбинира всички необходими ви мастни киселини добити от растителни и морски източници (риба, лен и масло от пореч). Рибеното масло е специално молекулчрно дестилирано, за да се премахнат местициди и тежки метали от състава му 

Тази уникална комбинация от есенциални мастни киселини (EFA) допринася за поддържане множество функции в организма, включително сърдечно-съдови, както и грижа за здрава кожа и коса.

Това, което ме накара да се спра на този Омега 3-6-9 комплекс е добрата цена в iHerb, доброто количество и най-вече лимоненият аромат. Natrol са успели да неутрализират един неприятен страничен ефект на Омега – рибният послевкус, а това си е от съществено значение за личният ви комфорт през деня. Приемат се 1 или 2 меки капсули дневно с храната. 

състав и дозировка на продукта
Дневна доза: 1 мека капсула
Дозировка в опаковката: 90
Количествно за доза%DV
Calories15
Calories from Fat15
Total Fat1.5 g2%*
Saturated Fat0 g0%
Trans Fat0 g**
Polyunsaturated Fat0.5 g**
Monounsaturated Fat0 g**
Cholesterol5 mg2%*
Omega-3 Fish Oil (anchovy, cod, mackerel, sardine)400 mg**
EPA (Eicosapentaenoic Acid)70 mg72%***
DHA (Docosahexaenoic Acid)45 mg
Flax Oil (Linum usitatissimum) (seed)400 mg**
Alpha Linolenic Acid200 mg**
Linoleic Acid50 mg**
Oleic Acid60 mg**
Borage Oil400 mg**
GLA (Gamma Linolenic Acid)70 mg**
Linoleic Acid125 mg**
Oleic Acid55 mg**

Страница на продукта в iHerb.com
Не забравяйте за специалната отстъпка при първа поръчка в iHerb с код SCR838 – 10$ намаление при поръчка над 40$ и 5$ намаление при поръчки под 40$