Детски ученически стол moll Maximo.

13
Добави коментар
moll.bg
moll.bg

Регулиращ се детски стол moll Maximo

Детски ученически стол moll Maximo.

Какъв да бъде столът за детето? Има ли ергономична форма, за да не си изкривява гърба? Израства ли с детето и регулира ли се височината на детския стол? Надежден и здрав ли е столът за детската? – Това са някои от въпросите, които си задаваме, когато избираме стол за детската стая.

 

Столът за деца moll Maximo е проектиран и произведен в Германия и е предназначен за деца и ученици с ръст от 109 до 200 см и с тегло до 80 кг.

Той е необходимо допълнение към немските детски бюра moll.

В производството му са внедрени последните тенденция в изследвания за правилна стойка на децата и за ергономичност.

Лесното регулиране на седалката и облегалката, позволява детския стол да расте, като отначало е малък, впоследствие расте заедно с детето то 1-ви до 12 клас.

Стабилната конструкция и защитените в Германия сертификати за Ергономичност, Безопасност и Екология заедно с 5-годишната гаранция са доказателство за надеждността и здравината му. Това предполага използването му 10-12 години, през целия период на учение на детето.

Леснато сваляне на дамаските на стола и възможността им за изпиране улеснява родителите при поддръжката на детския стол.

Детския стол moll Maximo e сертифициран, препоръчан и одобрен от Aktion Gesunder Rücken e.V.  (Обединение за здрав гръб) съвместно с двете най-големи Асоциации за превенция на гръбначните изкривявания в училище в Германия – Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V и Bundersvarband der deutschen Rückenschulen e.V.

  

Столът за детска стая Maximo е доказан и уникален:

Лесно преместване на седалката и облегалката, чрез плъзгане в зададените нива на лоста на стола, който е от неръждаема стомана;

Лесно регулиране на височината на седалката благодарение на вградените плъзгащи се рафтчета;

Нова система от лагери на основата на стола.

Байонетно затваряне на облегалката за по-лесно сваляне на дамаската.

Лоста на стола завършва с пластмасов ограничител или с дръжка за по-лесното придвижване на стола.

Столът е ергономично перфектен и осигуряващ  лесни за преместване седалка и облегалка със скала за подходящи позиции спрямо ръста.

Той гарантира и дълго използване, тъй като е подходящ дори за деца в предучилищна възраст.

Произведен в Германия, детския стол moll Maximo е здрав и надежден. Има 5-лъчева основа осигурява стабилност и предпазва от обръщане на стола. Колелцата са застопоряващи и са подходящи и за меки и за твърди настилки. Могат да се подменят и с тапи.

Видео на детския стол Maximo може да видите на страницата в YouTube.

Ученическият стол Maximo се предлага в 2 дизайна и в 18 дамаски, което дава различни варианти за дизайн и обзавеждане на детската стая.

Сив лост, основа и водачи цвят антрацит и избор между 13 дамаски от сериите uni, décorи motiv;

Бял лост, основа и водачи цвят антрацит и избор между 5 дамаски от серията fresh.

И разбира се има малко Мистерия, чрез вградените 2  тайни отделение от долната страна на седалката.

Дамаските на детския стол moll Maximo имат следните характеристики:

Fresh: материал 100% полиестер. Износоустойчивост – 50 000 цикъла (по Martindale). Сертификат Oeko-Tex® Standart 100 за безвредност и екологичност на дамаската. Почистване – почиствайте редовно с прахосмукачка или с влажна кърпа.

Uni: материал горен слой 100% полиамид 6.6, поддържащ материал 65% полиестер, 35% памук. Износоустойчивост – 100 000 цикъла (по Martindale). Сертификат Oeko-Tex® Standart 100. Почиства се с вода и лек сапун.

Décor/motiv: материал 100% полиестер. Износоустойчивост – 30 000 цикъла (по Martindale). Сертификат Oeko-Tex® Standart 100 за безвредност и екологичност на дамаската. Почистване – пере се до 40оС с щадящи препарати. 

Различните дамаски и дизайни на регулиращия се ергономичен стол за деца moll предоставят на родителите разлини варианти за дизайн и обзавеждане на детската и юношеска стая.

Детският ученически стол moll Maximo е със следните функционалности:

размери 68 х 68 см;

височина 28-54 см, за височина на детето 110-200 см;

тегло на потребителя до 80 кг;

състои се от база с колела и метален лост, на който са монтирани отделено седалката и облегалката;

седалката се регулира на височина и дълбочина;

облегалката се регулира на височина;

тайно отделение за малки тайни под стола;

здрава база-звезда с 5 колела с възможност за застопоряване;

голямо разнообразие от дамаски (като цветове и материали), които се поставят лесно и се перат до 40º С.