11 Сеп Издадоха сюжетните основи на „Карибски пирати 5” Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

Триизмерният „Карибски пирати: В непознати води” (2010) успя да влезе в клуба на кино милиардерите, но критиците заклеймиха епизода като най-слабия в поредицата. При това съвсем справедливо. От Disney обаче се готвят за продължението на новата трилогия, така че втори сюжетен провал вероятно ще забие последния пирон в ковчега на капитана.

В тази връзка изобщо не се изненадах от новината, че лентата, наречена официално “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, се оттегли от премиерната си дата през юли 2015-та. Според ръководните кадри на Disney филмът все още не е готов на хартия, така че забавянето ще позволи на продуцента Джери Брукхаймър и сценариста Джеф Нейтънсън да изградят подходяща история, която да впечатли и критиците, и зрителите.

Bleeding Cool е сайтът, който пръв публикува сюжетните козове от „Карибски пирати 5”. Макар че в този етап от създаването на лентата нищо, освен присъствието на Джак Спароу не е сигурно.

Съвсем очаквано капитанът ще получи нова любовна тръпка. Дамата на сърцето му ще бъде обвинена във вещерство, но всъщност ще се окаже учен.

Вещиците ще имат сериозна роля в епизода.

Освен тях трябва да очакваме и призрак, който е бивш кадър от британската армия, но сега е тръгнал на кървава вендета в компанията на Барбоса. 

Филмът трябва да започне със странна сватба и да завърши с приключение в Бермудския триъгълник.

За жалост отдавна не вярвам на холивудски обещания. Отлагането на „Карибски пирати 5” звучи като умен ход, но според мен е по-скоро чиста финансова маневра. През 2015-та са заложени твърде много продължения (“Star Wars”, „Джурасик парк 4”, „Супермен срещу Батман”…). Отлагането може да осигури доста по-лишено от конкуренция плаване за капитан Джак Спароу и компания.

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂