Сибирска жега с Никита фон Джеймс

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Макар че е от Сибир – едно от най-студените места в света, порно актрисата Никита фон Джеймс е стоплила сърцата на много фенове и е нажежила страстите в много мъжки фантазии. Със сладкия си руски акцент, пронизващите си очи и изумителни извивки сексапилката може да покори всеки. Името ѝ Никита идва от руския ѝ произход, фон е от германската ѝ жилка, а Джеймс е… нещо като от Джеймс Бонд – дързост, сексапил, опасност. Колегите от BroBible са се престрашили и са се преборили с опасността да изригнат при вида на Никита, и са ѝ задали няколко въпроса на техни читатели, мъже, за секса, тройките, женската еякулация и какво ли още не.

Знаем, че всички жени са различни и че при някои не може да се получи, но какви са основните неща, които трябва да направи мъжът, за да накара жената да стигне до еякулация?

Всеки е различен, но това дали жената ще свърши така зависи от позицията на G-точката. Аз мога да стигна до такъв оргазъм в няколко позиции, но за тази цел ми трябва наистина голям пенис. Когато аз съм отгоре и с гръб към мъжа тотално мога да стигна до такъв оргазъм.

Може ли обикновен човек да прави секс с порно звезда? И какво може да направи, за да стигне до нея?

Разбира се. Когато един обикновен мъж срещне порно звезда и те се харесат, съвсем възможно е да правят секс. Сексът с порно звезда е напълно осъществим. Но по втория въпрос не знам… може би, ако спечелиш от лотарията може да ти се случи.

Nikita Von James/Twitter

Колко печелят порно звездите?

Това не е учтив въпрос. Аз никога не бих те попитала колко изкарваш.

Какво мислиш за психологическия ефект на порното върху децата?

Не зная. Никога не съм се замисляла. Не трябва никога да го гледат. Сериозно, то е за хора над 18 години… само!

Nikita Von James/TwitterПриятелката ми иска да направим тройка с друго момиче. При всякакви други обстоятелства бих се съгласил, но наистина харесвам приятелката си и не искам нещата да се объркат. Страхувам се, че ако отделя повече внимание на другото момиче, нещата във връзката ни може да се усложнят. Ако го направим, какво трябва да предприема, за да не накарам приятелката ми да се чувства неудобно и все пак да се насладя на присъствието на другото момиче?

Просто обръщай повече внимание на приятелката си и ги остави и двете да си поиграят. Всяка двойка е различна и зависи от доверието, което си имат партньорите. Виждала съм и хубави, и лоши резултати от тройки. Прав си, че това може да изиграе лоша шега на връзката, затова двамата го обсъдете добре преди да го направите и се съгласете с правила, които да важат и за двама ви. Увери се, че се придържаш към плана и всички се наслаждават, докато го правите.

Някога сблъсквала ли си се с жълта сперма?

Никога. Може би трябва да идеш на лекар за това.

Аз съм чернокож, доста надарен. Има една красива бяла жена, която не ми повярва, когато ѝ казах, че ми е дълъг и дебел. Показах ѝ го и знам, че тя иска да го направим, но е омъжена. Какво да направя?

Не знам, всяка ситуация е различна. Ако ти се необвързан и тя мнооого иска да бъде с теб, а бракът ѝ не върви (и тя чувства, че няма какво да губи), тогава давай. Забавлявай се!