Академия по фелацио

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Вълнуваща новина от Москва заля интернет. В световната мрежа като пожар се разпростани вестта, че в руската столица стартира нов курс, предназанчен за дамите, който има за цел да им помогне да усъвършенстват техниката и уменията си в областта на френската любов.

Курсът се казва „Изкуството на оралния секс“ и ще струва на рускините, а и на всички други дами, които желаят да се запишат, скромната за Москва сума от 3500 рубли или около 80 евро. Курсът е интензивен, а и как иначе, и продълава три часа и половина, в които се набляга на 80 различни упражнения. През това време треньорите, т.е. треньорките обясняват на своите възпитанички основи на мъжката анатомия, демонстрират ръчни техники, правят разбор на това как мъжете усещат мъжеството си и как мастурбират.

За да са полезни новопридобитите знания, всяка една от ученичките се упражнява върху изкуствен фалос, който е разделен на различни сектори на чувствителност, които служат за ориентир при обучението за това кои зони на мъжкия полов орган да се стимулират и как.

Курсът се приближава още повече до реалността, когато изкуствените пениси биват залепяни за огледало на естествена височина от земята. При тази постановка дамите имат възможността не само да подобрят оралната си техника, но и да изградят един сексапилен свой имидж, докато извършват въпросните френски упражнения.

Повече яснота за курса и неговите особености можете да получите от снимките в галерията ни.