ИЗУМИТЕЛНО! Вижте с какви животни си играе това малко момиченце

13
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ИЗУМИТЕЛНО! Вижте с какви животни си играе това малко момиченце

ИЗУМИТЕЛНО! Вижте с какви животни си играе това малко момиченце 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Когато погледнете малкото момиченце, тя ще ви заприлича на Маугли

Това малко момиченце си няма домашен любимец. Тя не си играе с кученца или котенца. Тя е дете на дивото и ето защо нейни приятели са неопитомени диви животни.
Типи Дегре е дъщеричката на двойка френски фотографи, които снимат дивите животни в Африка, пишат от actualno.com. Типи, която живее като детето на джунглата Маугли, е родена в Африка. Там тя се радва на едно необикновено детство и на приятелството на диви и опасни зверове. Детенцето се е сближило и с местното население – племената от Намибия.
Типи Дегре расте в пустинята в компанията на неопитомени животни. А вие ще останете направо шокирани, когато видите с какви зверове и влечуги си играе това момиченце, сякаш те са плюшени играчки. Вижте в снимките от галерията приятелството на Типи с 28-годишния слон Абу, леопарда с прякор J&B, бебета лъвчета, жирафи, щрауси, мангуста, крокодили, зебри, огромна жаба и дори змия.
Родителите на Типи дори публикували книга с необикновената история и изумителния начин на живот на малкото си момиченце, пише easyoops.com.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: