CISS, принтери и консумативи | printink-bg.com

1
Добави коментар
printinkbg
printinkbg

 

(CISS-СНПМ) Системи за непрекъснато подаване на мастило 

Вие може да спестите до 95% (20-30 пъти по-малко) от цената за печат, използвайки (CISS-СНПМ) Системата за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ) в сравнение с оригиналните  касети!

(CISS-СНПМ) Системата за непрекъснато пoдаване на мастило се състои от три части: касета /с качества на оригинална/, съд за мастило и тръбички. Мастилото постъпва от съда към касетата с помощта на тръбичка. По този начин не е необходимо много често да си купувате оригинални касети, а и спестявате пари и време! Веднъж закупили (CISS-СНПМ) Системата за непрекъснато подаване на мастило (CISS), след това само доливате съответния цвят мастило в резервоара на системата.

Ако вече имате мастиленоструен принтер, МФУ или плотер и искате да си спестите купуването на скъпи касети, чието мастило бързо се изчерпва. Тогава трябва да поръчате система за непрекъснато подаване на мастило(СНПМ – CISS)! www.printink-bg.com/snpm   Инсталацията на системата за непрекъснато подаване на мастило (CISS-СНПМ) е БЕЗПЛАТНО  и отнема само 10-20 мин. След направената инсталация, заедно с представител от нашия сервиз ще проверите нейната ефективност и предаване на цвета.

По този начин ние изключваме всякакви рискове, които могат да сe появят по време на инсталирането на системата за непрекъснато подаване на  матило (CISS -СНПМ). В случай на фабричен дефект, което рядко се случва, ще заменим системета (CISS-СНПМ) или ще ви възстановим сумата. Всеки закупен продукт от нас, може да бъде върнат в 15 дневен срок от датата на закупуването му съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП.

Ако сте решили да си купите мултуфункционално устройство (МФУ) 3 в 1, принтер или плотер със система за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ – CISS) /зареждаеми или още презареждащи се мастилени касети, или искате  да си набавите само системата за непрекъснато подаване на мастило СНПМ , зареждаеми или още презареждащи  се мастилени касети, фото хартия или мастило – може да изберете от падащото меню вляво или чрез търсачката.

Купете си системаза непрекъснато подаване на мастило и Заживейте Ц В Е Т Н О !!!

Подарете си Нов Цветен Стандарт когато работите, или се забавлявате.

Печатате на воля – Наслаждавайте се на Цветния печат без  притеснения.

Толкова е лесно. Вие го заслужавате. Обадете ни се веднага !!!!

Вие може да спестите до 95% (20-30 пъти по-малко) от цената за печат,   използвайки  системата за непрекъснато подаване на мастило (CISS-СНПМ) в сравнение с оригиналните  касети! 

Вече сте решили да закупите (СНПМ-CISS) Ситемата за непрекъснато подаване на мастило? Просто следвайте  линка  www.printink-bg.com/snpm