Лора Караджова: Любимата ми поза е „задна прашка“

42
Добави коментар
karutzar
karutzar

Дъщерята на легендарния Данчо Караджов от група “Сигнал” – Лора, смята, че най-готиният мъж в България е гаджето й Део, победителят във “ВИП брадър 3”. Двамата в момента живеят на семейни начала в собствено жилище, което са купили на изплащане.

В интервю за сп. “Playboy” Лора се кълне, че докато Део е бил в Къщата, тя не му е изневерила нито веднъж, макар че пътувала чак до ЮАР за сватбата на своя приятелка. През тези два месеца тя подготвяла промоция на албума си “Недей да спиш”.

На въпроса мастурбирала ли е, Лора откровеничи: “Ами да, те също са мастурбирали в Къщата. Део си го призна публично.”

След финала на “ВИП брадър 3” двамата с Део отишли за малко на гости на продуцента Нико Тупарев, след което се прибрали към 4 часа и веднага правили секс.

Разкрепостената млада дама признава също, че

любимата й поза е задна прашка.

Веднъж с Део се награбили на балкона на един хотел и някаква жена отсреща ги видяла, но двамата не се притеснили кой знае колко от “воайорката” и продължили да се радват един на друг.
Лора определя като най-долнопробна измислица твърденията на някои жълти издания, че двамата с Део обичали груповия секс.

Какви компании им допадат и в какви заведения им е най-добре?

”За мен много е важно да се чувствам спокойна. Дали около мен цари лукс или обстановката е най-обикновена – няма значение. Ходя в открити заведения, там се събират някакви хора, може би с 2 лв. в джоба, но не срещам дебнещи погледи”, споделя Лора.
Според запознати обаче оперената блондинка всъщност има сериозен проблем –

не може да забременее.

Тя и Део прибягвали в отчаянието си до всичко – от любимата им „задна прашка“ до тестове за определяне на овулацията на Лора и консултации с врачки и баячки. Макар да не били много суеверни, Део и половинката му са обиколили 3-4 народни лечителки и се натровили с какви ли не илачи. Бебе обаче така и не се пръкнало. Накрая Део предложил на половинката си да си направят наследник чрез оплождане „ин витро“.

Двамата се захванали със задачата веднага, след като шоуменът спечели финала на „ВИП брадър“. Процедурата щяла да струва около 5000 лева, които Део щял да извади от хонорара си от риалитито. Нико Тупарев обаче все още не бил изплатил обещаните по договор пари на ВИП-съквартирантите от воайорското шоу.