Виж темата – Отзиви за сервиз за велосипеди Хикспорт – София, Дружба 2

1
Добави коментар
CHILIEV
CHILIEV

сайт – http://www.hiksport.hit.bg/ карта – тук

kotev hiksport remont koleleta drujba.jpg (78.85 KiB) Прегледано 728 пъти

Няколко пъти съм ходил в Hiksport на Христо Котев, намира се пред блоко 316 в Дружба 2 и представлява един фургон с пейки отпред. Зад него има градинка и се пада Т-Маркет. Два байка съм носил при него. Първия път като отидох бях с колело, което не е много ново, но е читав модел – исках да сменя всичко. Просто си ми харесва байка и исках да му сложа палцови команди, нови челюсти на спирачите, калотки, венци, курбели, верига и т.н. той направо ме застреля с „От къде си го взел този боклук, направо отивай да го подпреш до казана, то нищо не става от него. Нямам палцови команди иди при еди-кой-си (после разбрах, че това е шефа на байк център), той ще ти вземе парите, те там харесват гъзарчета като тебе“ Казах му „Пич, ще ми направиш ли ремонта или да си тръгвам, няма какво да говорим друго“ пообижда ме още малко и си тръгнах шокиран. Отивам с едни пари, които искам да му дам, а той седи и ме обижда. В крайна сметка ако искам ще си сложа златни капли на „таралясника“ то си е моя работа. В крайна сметка отидох в Байк Център-а, оставих им към 200лв и от колелото ми останаха само рамката и едната капла и си го карах с кеф дълго време.

Ходил съм още 1-2 пъти за да ми стегне нещо просто колкото да мога да стигна до някой истински майстор. Веднъж да ми смени една касета с венци отзад. Върна ми байка целия омазан с отработено моторно масло, от веригата течеше моторно масло, набутал по жилата от тая гняс. Щях да припадна. Отне ми две вечери и към литър обезмаслител да си почистя лайната, дето ги беше натворил. След това се оказа, че е забравил да сложи един от спейсърите между два от венците и едната ми скорост е неизползваема. Да не говорим, че качва колелетата на една жълта стойка, която цапа с боя и лющи лака и боята на рамката.

Бях карал веднъж и по-новия си байк един Garry Fischer, който много си ми харесва, изцяло алуминии и т.н. Пак взе да коментира „Какво е това колело, какви са тея китайски боклуци “ Казвам „Котев, треньор си бил, в играта си от години, не ми казвай, че не си чувал тая марка, може да не е последен модел, ама чак пък боклук“, а той продължи „пълен боклук от къде си го взел от скрапта ли?“.

Нататъка вече картинката е трудна за рисуване защото по принцип съм търпелив ама тоя направо ме подлуди та стигнахме до там да се обиждаме лице в лице и да му кажа какво точно мисля за него.

Докато съм чакал да оправи някое колело за да може да погледне моето, отношението към другите клиенти не се отличава от това към мен. Слушам го почти всеки ден като си разхождам кучето и минавам покрай неговата барака.

Само в изключителни случай си позволявам да категоризирам и обиждам хора, но този „майстор“ е абсолютен боклук и нещастник, който само ще ви прецака тотално байка. Не стъпвайте в никакъв случай там. Ще ви обижда, ще вземе да мрънка защо е станал майстор, как не му се работи, как жена му му е взела телефона защото мислела, че той ходи по ку*ви, пък той и без телефон ходел.

Няма отрицателна скала та ще трябва да му дам поне една звездичка, но и толкова не заслужава. Тук също има отзиви за Христо Котев в „качеството му на майстор“.

Христо Котев, Хикспорт, ремонт на велосипеди Дружба 2, велоателие Дружба2, майсто велосипеди Дружба 2, Hristo Kotev, remont na velosipedi Drujba 2, Hiksport