Google+ с нов мощен редактор на снимки от Snapseed

3
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Една добра новина за любителите на фотография, Google пусна мощни филтри за онлайн редактиране на снимки в Google +.

Спомняте ли си популярната програма за редактиране на снимки Snapseed на Nik Software закупена от Google през 2012 година? Ако се занимавате професионално с фотография със сигурност сте чували за нея, а вероятно сте я и ползвали. Това е мощна програма с филтри за бързо, лесно и професионално редактиране на снимки.

След закупуването от Google екипът на Snapseed се премести при тях и започна да доразвива и интегрират програмата в продуктите на Google.

Ето че днес имаме краен резултат. Информацията идва от споделен пост в Google+ от Джош Хафтел, който работи в Google+ и се занимава точно това.

 

Към досегашните възможности за боравене със снимки в Google+ са добавени няколко превъзходни функции и филтри за редактиране на снимки качени онлайн. Вижда се, че Google насърчава потребителите да качват снимки от своите мобилни устройства с висока резолюция за съхранение и обработка директно в Google+. Това не е случайно имайки предвид, че потребителите търсят лесни начини за съхранение и споделяне на своите снимки от мобилните устройства. Ето че сега от Google добавят и възможността тези снимки да бъдат допълнително редактирани в Google+ без да е необходимо да се излиза от социалната мрежа.

За редактиране на снимки в Google+ са добавени 7 страхотни Snapseed филтъра. Те са разделени в две категории:

Основни настройки: Tune Image, Selctive Adjust, Detail, Crop and Rotate

Креативни корекции: Black & White, Center Focus, Drama, Frames, Tilt Shift, Vintage, Retrolux

Можете да научите повече как да редактирате своите снимки в Google+ на официалната помощна страница на Google+. 

A ето и кратко видео за новите фото инструменти добавени в Google+:

Снимки: Google+

Теми: Google PlusGoogle+Nik SoftwareSnapseedYouTubeВидеофилтрифотография

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile