Защо мъжете отказват орална любов?

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Обикновено мъжете се оплакват, че не получават орална любов, други пък съвсем съзнателно отказват такава. А ето и какви са причините някои мъже да отказват орална любов.

Защо мъжете отказват орална любов?

Ако сте в добро настроение и сте решили да зарадвате половинката си със завидни умения във френските ласки, а той ви откаже, няма място за паника. В такава ситуация из женския мозък започват да се въртят най-различни и все трагични сценарии – “Той ми изневерява.”, “Вече не ме намира за секси.”, “Какво, толкова ли съм зле в оралната любов?!”, “Сигурно съм му омръзнала…” А ситуацията е съвсем, съвсем различна.

Не винаги мъжете са в настроение за секс, нито пък дори за по-мързелив вариант за интимни забавления като орална любов от нейна страна. А ето и логичните обяснения:

Мъжете отказват орална любов от хигиенна гледна точка – ако се прибира от работа или изтощителна тренировка, а вие го чакате по еротично бельо, готова да го възбудите само с френска любов, не се учудвайте, ако убие ентусиазма ви. Първо е мръсен и, второ, е уморен. Така че задръжте малко топката поне за след половин-един час.

Мъжете отказват орална любов, ако предлагате такава по задължение – ако го правите само защото той иска, магията на френската любов се губи. Когато не е с чувство, мъжете го усещат и определено не си падат по такъв орален секс. Ето защо предпочитат да го откажат, изчаквайки момент, когато ще сте в настроение и сама ще го пожелаете.

Мъжете отказват орална любов от притеснение, че може да свършат твърде бързо – ако редовно успявате да го докарате до края само с френски ласки, нищо чудно партньорът ви да е предпазлив, когато му предлагате такива преди секс. Това би повишило значително сексуалната му възбуда, но драстично би съкратило перфектните 13-мин. секс.  И ще ви е оставил незадоволена, което си е истински провал за мъжете.

Мъжете отказват орална любов, ако от тях се очаква нещо в замяна – жените знаят афинитета на мъжете към оралната любов и смело се възползват от това. Част от женските хитрости е превръщането на оралната любов в разменна монета – “Получаваш фелацио, а в замяна искам… дали ще е френска любов и за нея или поредния чифт обувки, или пък нещо друго е въпрос на договорка.

Защо мъжете отказват френска любов (за нея)? >>>

Мъжете отказват орална любов заради лоши спомени от такава – ако някоя преди вас или вие сте успели да го нараните физически при фелацио, мисълта да се случи отново, може да го накара да се откаже от оралната любов. Това е деликатна зона, така че без приберете ноктите и зъбите.

Мъжете отказват орална любов след секс – ако мъжете отказват фелцио преди секс от страх да не се изложат, то след секс отказват френски ласки, защото просто са изцедени… всячески.

Мъжете отказват орална любов, смятайки, че това е унижение за жената – има и такива мъже, които имат криворазбраната представа, че френската любов е унизителна за жените. Това обаче не пречи да я харесват. Което пък води до изневяра и хващането на любовница само с цел орална любов, като така мъжът “предпазва” половинката си от унижението да му прави такава.

Вижте също:Фелациото – екстра в секса >>>Фелацио за съвършени любовници >>>Орална любов за него >>>Орална любов за нея >>>Подправете оралната любов >>>

16.09.2013/Ели Йорданова