Технологията Intellisense на Omron

19
Добави коментар
dingo_was
dingo_was

Със своите над 100 милиона продадени апарати за кръвно налягане по целия свят от 1973 година насам компанията Omron е сред лидерите на пазара на такива апарати. Можете да си закупите някой от апаратите на компанията от сайта zdravko.bg. От работата си с водещи специалисти по кръвно налягане те са се осведомили за важността за точното измерване на стойностите му  по комфортен за клиентите начин вкъщи. Всички напълно автоматични апарати за мерене на кръвното Omron са оборудвани с технологията Intellisense, която осигурява пригодени към индивидуалните нужди и точни измервания чрез различни допълнителни технологии.  В Европа около 44 % от възрастното население е повлияно от проблемите с високото кръвно, което е популярно още като „тих убиец”, тъй като често няма никакви симптоми за последващата му поява.

             

Лекарите препоръчват самостоятелно измерване на кръвното налягане, което е полезно по отношение на диагностицирането и лечението на хипертонията и  с цел да се намери най-правилния подход за борба с проблема. Записването на стойностите на кръвното налягане вкъщи може да изнерви някои пациенти, които се колебаят дали използват правилно своите апарати, както и в точността на техните данни. Екипът на Omron  се стреми да улесни меренето на кръвното налягане вкъщи с технологията си Intellisense. Тя предлага разнообразни функции, които целят да се постигнат точни измервания. Обичайните проблеми при измерването с автоматични уреди над лакът, например, са получаване на неточни данни, когато маншетът не е поставен точно около ръката. При апаратите на компанията специален символ на дисплея потвърждава, че маншетът е поставен правилно.

Интегрирана система за контрол на налягането позволява оптимално бързо и точно измерване. Двойната система за проверка премахва всякакви съмнения, свързани с некоректно измерване. Това става посредством 2 сензора – първият сензор извършва измерването, докато вторият проверява неговата точност. За да помогне на пациентите да разчетат правилно данните на апарата, индикатор на нивото показва дали те са в рамките на препоръчваните от Световната здравна организация стойности. Omron  предлага на клиентите си богата гама от тествани в клинични условия апарати за мерене на кръвно – както в домашни условия, така и  от лекари – независимо дали хората ще предпочетат пълен с екстри модел от серията M6  или по-базовия модел М2. Всички те са качествени и осигуряват комфортни измервания. Общото при всеки от тях е, че се отличават с характерното за японските продукти високо качество. Всеки от тях притежава достатъчен набор от функции за да предостави необходимите данни на всеки пациент с високи стойности на кръвното. Така той ще може да бъде лекуван правилно и ефективно.