Онлайн работа от вкъщи с компютър

1
Добави коментар
lybomih
lybomih

За търсещите работа от Интернет, онлайн от вкъщи.  Безплатно за всяка възраст, най-популярните онлайн работни дейности с компютър.

                                             Добре дошли                                                                     

 „Присъединете се сега безплатно към нашата просветна общтност 

 и започнете да печелите пари още днес от онлайн дейностите“

   Цитат от начална уеб страница на професионален 

  сайт за онлайн доходи: www.ClixSense com

 

Най-добрата част на ClixSense програмата е, че няма такси за да регистрирата своя акаунт и да започнете да печелите online моментално още сега.

Има основно няколко начина за работа в PTC – site ClixSense  

              

✰ Рекламен клик – PTC Ad click?.            ✰ Задачи – Tasks. 
  
✰ ClixSense Offers                      ✰ ClixGrig игра на /спечелите до 10$/.

 

 На първо място е от гледане на реклами. Вие печелите комисионни за всяка изгледана реклама /обикновено само за 3 секунди/.

Как се гледат /печели/ от рекламен клик?

След като се регистрирате /съвсем лесно е/, ще се активира моментално личната Ви акаунт-сметка по-която, ще се начисляват спечелените до момента $ пари в щ. д. намира се в контролен панел /виж изоб./

От бутон View Ads – Виж Обяви се печели чрез paid-to-click,   2 4 816 е броя на реклами в наличност /рекламна експозиция/, кликат се бързо за 4 минути.

Рекламите представляват малък-банер, след клик върху който, се зарежда нова уеб страница със сайта на рекламодателят. 

 Важно: Когато се зареди стр. с реклама, преди да се активира таймера от картинка  2, ще трябва да разпознаете и кликнете по Котето от картинка 1 след това е автоматично до картинка 3 , където просто затваряте уеб страницата от Close, и честито вече е спечелено $ само за секунди!    /предпазни мерки срещу роботи-авто. клик/.

                                                                             За сайт: ClixSense com

Посетете  БГ отдела в форума на сайта, там ще намерите полезни съвети от стотиците БГ членове, някои от тях са с 3-4 годишен опит /стаж/, нарочно го уточнявам за да докажа лоялността на ClixSense програмата за онлайн доход.

На пълно безплатно е! нищо не се рискува.

 

 Кога и как ще ми се плаща /Теглене/?

 Плащане се осъществява само със следните електронни системи за онлайн преводи: PayPal /препоръчително/, Payza и liberty Reserve.

  

Всеки Понеделник и Петък до преди 17;00 часа EST (time) се изпълняват поръчки за плащане.

Регистрацията в PayPal е безплатна и лесна, посочва се само E-mail@, създавате сигурна парола, и акаунта-сматката Ви е регистрирана и готова за използване.

Важно: ако сега не разполагате с регистрация/акаунт в електроните системи за разплащане, не е проблем. Аз също нямах, когато започнах, но бях разбрал, че пак мога да се регистрирам веднага в ClixSense, просто какъвто Е-mail@ посочите сега в сайта с него след време, когато си прецените, посочете и в PayPal на пример. 

Може да се сменят многократно: акаунт-името и паролата, които ползвате за вход в ClixSense, така и E-mail@ за връзка с вас и дори този на електроните системи, постоянно дори да ги сменяте /дали за сигурност и …/ няма проблем, позволено е. 

Заповядайте вижте, няма задължения за норми …, има те пълна свобода да работите когато и колкото желаете и можете, а винаги по-всяко време може да се откажете /просто не посещавате сайта и след 90 дена, ще закрият профила/.

                                            За сайт: ClixSense.com

 

Играйте ClixGrid за да спечелите до $ 10.00!

   ClixGrid е лесна игра. Просто щракнете някъде произволно по-мрежата в снимката и може да спечелите най-различни парични печалби, до 10 $ щ.д. които отиват директно в вашата акаунт-сметка на секундата! Всяко кликване ще се отвори сайта на спонсор /рекламодател/ и ще тябва да го видите за 10 секунди /има таймер/. След като този период отмине вие ще знаете дали сте победител или не, така 30 шанса или колкото си желаете и по-което време на денонощието ви е удобно. цитат:ClixSense  

  

Разбира се че е по-желание, играете когато ви е удобно и когато си искате, може и с по-цели дни да не участвате няма да е проблем.

Заповядайте в сайта на ClixSense    

 

                                    

                           Множество потоци за онлайн доходи клик бутона

 

В нета има многобройни мнения за online работа, от която може да се очакват по-малки или по-големи доходи, предимно със заетост от вкъщи. 

Във всички случаи, всяка онлайн работа е като реалните възможности за доход и се подчинява на общите закони за развитието на успешен бизнес.

Поговорка:

„Намери си работа, която ти харесва, и никога няма да ти се налага да работиш.“

– автор: Конфуций | работа.