Спечелете с K-Classic 1000 ваучера по 20 лв.

1
Добави коментар
pgp

Какво трябва да направите:

Трябва просто да посочите отговор на въпроса „Коя гаранция на K-Klassic Ви дава сигурност, че ще получите парите си обратно ако не сте доволни от продукта?“, да попълните данните си и да изпратите формуляра.

Сред всички, дали верен отговор, ще бъдат изтеглени 1000 късметлии, които ще спечелят ваучери за пазаруване в хипермаркети Kaufland на стойност 20 лева. Верния отговор можете да откриете на много от опаковките на продуктите с марката K-Classic. Вижте всички гаранции на K-Classic в рубриката ни Асортимент.

Можете да участвате за спечелването на един от 1000 ваучера за покупки на стоки в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 20 лева, в периода от 16.09.2013 г. до 20.10.2013 г. Печелившите ще бъдат изтеглени сред всички, познали правилния отговор на въпроса, след края на периода на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани за печалбата чрез телефонно обаждане от страна на наш служител и да получат наградата си. Имената на печелившите, както и правилният отговор на загадката ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши.

Краен срок за участие: 20 Октомври 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.