Няколко начина да му завъртиш главата

14
Добави коментар
stefaniqkoleva
stefaniqkoleva

Няколко начина да му завъртиш главата

сеп 21, 2013
Интимно

0

За да бъде една жена желана от мъжете, тя малко или много трябва да разбира мъжката същност и мислене. Мъжете не са чак толкова по-различни от нас, в голяма степен желанията ни се припокриват с техните. Но за да задържим за по-дълго тяхното внимание трябва да бъдем различни, трябва да бъдем забележими, трябва да се различаваме от тълпата. По-долу ще Ви дадем няколко лесни за изпълнение съвета, които със сигурност ще Ви помогнат, не само да задържите вниманието му върху себе си, но и да бъдете нещо повече от това.

Старайте се винаги да ухаете добре

В човешката биология е заложено да се доверяваме до голяма степен на това, което усещаме като аромати около нас. Както в животинския свят, така и при нас хората, миризмите могат да ни привлекат или отблъснат. Никога не си позволявайте да подценявате силата на феромоните, нали не сте забравили, че те са това, което ни е докарало до това, което сме днес? Затова винаги се старайте да ухаете добре!

Външен вид

Повярвайте скъпи дами, няма мъж на тази планета, който да си пада по занемарена жена. Затова винаги се грижете за външния си вид. Много жени по една или друга причина спират да го правят и логично интереса към тях в един момент започва да намалява, докато дойде един момент в който напълно изчезва. Мъжете са първосигнални и за тях външния вид е изключително важен, затова за да се котираш добре сред съвременните мъже, постарай се  да изглеждаш добре.

Близостта

Голяма част от мъжете се оплакват че имат и чувстват близост с половинката си само и единствено когато са в леглото. Колкото и странно да Ви звучи, мъжете също като нас жените имат нужда от близост, от докосване и добра дума не само в леглото, но и извън него. Един мъж се чувства много по-добре, когато е докосван от половинката си, а и нека не забравяме че тогава мъжете са много по склонни да изпълняват желанията ни.

Разговорът

Подценяван от много жени, разговорът е един страхотен начин да Ви сближи още повече с мъжа до вас. Мъжете обичат да говорят, да говорят и то много, пречупете се и се постарайте да го изслушате, колкото и безинтересна да Ви е темата му. По този начин, той ще се почувства по-добре, а когато той се чувства добре, вие все ще намерите начин как да го манипулирате по начин, че той пък на свой ред,  да Ви накара да се почувствате по-добре, нали така?

Секс „по график“

За добро или лошо, на нас жените е отредено да сме пазителки на семейството, на децата, на мъжа, а в това число и на семейното ложе. Затова за да поддържате интереса към вас за по-дълго време, не му позволявайте да получава това което иска, когато той иска. Направете му го по-трудно. Можете понякога да го поставяте на „диета“. Но докато е на диета му показвайте, или му напомняйте за любимото му „ястие“, това ще го държи в кондиция и когато дойде момента, ще бъде като терминатор в леглото.

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Няколко начина да му завъртиш главата, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

tweet

Маска с ленено семе, за красива и здрава коса

Искаш да имаш стегнато дупе и крака? Ето как да ги направиш!

Още от тази категория

Как по-лесно жената…

фев 15, 2014
0

Искаш да правиш…

сеп 28, 2013
1

Да изтупаме прахта от…

сеп 16, 2013
0