Губя я… как да си я върна?

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

…не мога да върна времето назад, а как ми се иска!

Здравейте, аз съм мъж на 29 години  искам да споделя моята история и да ви помоля за съвет.

Значи с приятелката ми сме заедно повече от 5 години всичко беше идеално живеехме си точно като в приказка докато в един слънчев ден не започнах нова допълнителна  работа там се заиграх една колежка безобиден флирт в началото но по нататък работите започнаха да излизат извън контрол. Аз бях запленен от новата си колежка и започнах да пренебрегвам човека когото обичам.

След месец и половина просто реших че не искам да сам с колежката си и се върнах при моята приятелка. Искам да вмъкна че за този месец и половина с приятелката ми сме били разделени точно за една седмица по време на която аз осъзнах че не мога да живея без нея.

Обаче тя разбра за моето увличане по колежката ми. Седнахме поговорихме си за това като големи хора споделих и всичко.

Нейният отговор беше че ми прощава но започна да се вижда с един неин колега за когото в последствие разбрах че много я харесва.

Вече минаха почти 4 месеца от както се случиха тези неща продължавам да живея с приятелката си обичам я повече от всичко на света, реших че тя е човека с които искам да бъда до края.

Купих пръстен, предложих и да се омъжи за мен но тя не ми отговори.

Също така искам да ви кажа, че живота ни  не е същия, вече нямаме почти никакъв сексуален живот, държи се студено към мен и стана доста потайна.

Сега ви моля да ми дадете съвет как да постъпя какво да направя, че да си върна човека които обичам. Знам че за всичко съм си виновен аз ама….. не мога да върна времето назад.

Опитвал съм всякакви неща да разпаля любовта ни отново но без успех.

Вътрешното ми чувство ме кара да си мисля че тя е насила с мен и че просто се чуди как да ме разкара въпреки че тя отрича.

Да вметна че приятелката ми е на 25 години.