Избере правилните очила според формата на лицето си

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Изборът на очила далеч не е толкова лесно, колкото си мислят повечето от вас. Преди да направим окончателния си избор, било то за слънчеви очила или такива с диоптър, трябва да съобразим с формата на лицето. Очилата в днешно време са задължителен аксесоар при жените, затова трябва да обърнат внимание на следните съвети.

Кръгло лице- ако спадате към тази група заложете на големите очила. Изберете такива, които уголемяват очите в комплект с рамки, които по-скоро да издължават лицето.

Овално лице- Представителките на този тип лица са особено облагодетелствани от факта, че почти всякакъв вид очила е подходящ за тях.

Продълговато лице- Ако искате да омекотите излъчването си като придадете на лицето си вид на по-късо и с по-равномерни пропорции, заложете на тези рамки, които са изцяло широки. Подходящи за вас са декорираните, както и контрастните модели.

Квадратно лице- Ако искате да придадете на лицето си по-издължена форма и същевременно да избегнете впечатлението за изострени ъгли, то заложете на тесните рамки, които са по-скоро издължени, отколкото широки. /news359

Париж/Франция