Грандиозно откриване на най-новия бутик Астела » shop Гид

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

На 19.09 от 19.00ч. Аля Милушева и едни от най-известните и стилни бизнес дами и господа у нас отпразнуваха откриването на най-новия бутик Астела!

На грандиозното парти гостите можаха да се насладят на колекция Есен/Зима 2013-2014 на Blumarine и Blugirl. Колекцията бе представена от най-красивите лица на модния подиум, а именно Никол Станкулова, Ромина Андонова, Гергана Малкоданска и Юлия Кулич!

Blumarine залага на изчистени, цялостно завършени аутфити, които съчетават удобство и женственост. Основни цветове са пастелните, нюанси на пепел от роза, зелен елмаз и синя нощ, както и класическа комбинация на черно с бяло.

Тоалетите обещават едно по-цветно усещане за зима, акценти са дантелените елементи, комбинирани с кашмир и коприна. Страхотни плисирани поли до средата на бедрото, съчетани с оувър-сайз пуловери са друг акцент в колекцията, а зелената дантелена рокля с дълги ръкави прикова погледите и на най-капризните любителки на марката!

Аля Милушева за пореден път показа класа и стил като заложи на най-доброто – гримът бе дело на професионалистите от МАС, a за допълнителен блясък на събитието допринесе Moet&Chandon – шампанското, универсален символ на блясъка и успеха в целия свят.

Гостите, сред които имена като Ивана Скендерова, Весела Илиева – Unique Estates, Пола Найденова, Мая Цакова, Александра Биязова – Castello, Таня Скринска, Капка Амзина, Любомир Стойков и Кирил Чалъков и още много любители на марките бяха възхитени от новия бутик, който е истинско въплащение на лукс и стил!