Изроди смляха от бой 87-годишен дядо за… 10 лева

16
Добави коментар
tedy79
tedy79

Двама маскирани пребиха старец в Долна махала, за да му вземат 10-те лева, които той кътал в портмонето си. 87-годишният дядо Петко Андреев едва оцелял след тежкия побой, който разбойниците му нанесли. Той е със счупени ребра, съседи се погрижили за него и го настанили в болница.Драмата се разиграла миналата вечер около 22,30 часа в дома на дядо Петко, който живее сам в къща в края на селото, съобщава „Марица“.

Старецът вече си бил легнал, когато чул как разбиват вратата на къщата му, а минута след това в стаята му нахлули двама мъже с черни маски на лицата. Те се нахвърлили върху него и с викове “Давай парите!” започнали да го бият. Човекът се опитал да вика, но къщата му е последната в селото, а най-близките му съседи също си били легнали.

Крадците пребили старият човек, претършували къщата му и намерили само портмоне с 10 лева. Взели ги и се измъкнали, като го оставили в безпомощно състояние.

Минало доста време докато дядо Петко се съвземе, но още същата нощ той успял някакак си да сигнализира на съседите си. Малко по-късно дошли полицейски екип и линейка, която откарала човекът в болница.