10-годишното момченце с аутизъм разказва на майка си за ужаса, който е преживяло

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

10-годишното момченце с аутизъм разказва на майка си за ужаса, който е преживяло

10-годишното момченце е успяло да разкаже на майка си за ужаса, който е преживяло

Двойката Мелиса Никол Джоунс и Матю Уилсън Фреийти-Суим били квартиранти на Нанси, която има две момчета аутисти. Майката и младежите живеели в два прилепени един до друг апартаменти в Атенс в американския щат Джорджия. Един ден през юни по-малкото 9-годишно дете трябвало да бъде заведено на лекар. Нанси нямала близки или роднини, на които да остави по-голямото си 10-годишно момче, и затова помолила квартирантите си Мелиса и Матю да го гледат. Но двойката вместо да се грижи за детето, го нападнали.

Мелиса Никол Джоунс

По-късно след кошмара, който 10-годишният аутист преживял, той разказал всичко на майка си. Мъжът Матю опрял нож в гърлото му, а през това време жена му Мелиса насилила момченцето аутист. По-късно Мелиса Никол Джоунс дори се похвалила, че е отнела невинността на момченцето аутист. Майката споделя, че това е единственият път, когато е оставила сина си на квартирантите, предават от БЛИЦ.

Матю Уилсън Фреийти-Суим

Три седмици след ужаса момченцето получило пристъп, изскочило от дома си и се нахвърлило крещейки срещу Фрийти-Суим. Майката Нанси и интимната й приятелка едва успели да го хванат и да го отнесат.
Майката споделя, че това
След спречкването Фрийти-Суим започнал да заплашва Нанси и приятелката й, за да си мълчат, а по-късно той и жена му се изнесли от квартирата.
Междувременно Нанси се е престрашила и е подала сигнал за случилото се със сина й. Извратената двойка са арестувани, обвинени и в момента чакат в ареста да получат присъдата си за стореното.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: