Правих тройка с приятеля си и сестра му

1
Добави коментар
Sexnovini.com
Sexnovini.com

Share the post „Правих тройка с приятеля си и сестра му“

Излизам с приятеля си от около 6 години. Въпреки, че имаме трудности във връзката си, се справяме някак.

Преди 2 години обаче той откри, че има полу-сестра, която много рязко навлезе в личното ни пространство. Започнаха да излизат и да се срещат все по-често. Приемах го за нормално, защото все пак искаха да научат интересни неща един за друг.

В един момент обаче започна да става странно. Той се прибираше все по-рядко вкъщи, а тя се обаждаше постоянно. Оправдаваха се с това, че искат да се опознаят. Започнах да го ревнувам от нея.

Един ден след една от дългите им срещи, той се прибра леко пиян и ми заяви, че би било изключително секси да правя секс със сестра му докато той ни гледа. Разбира се, отказах и се скарахме. След като се сдобрихме, той продължи да поддържа странни отношения с нея.

Започнах да излизам с тях, защото смятах, че така има по-малък шанс да се случи нещо помежду им. Една вечер бяхме в дома й и пиехме. Той отново започна темата с това да правим секс. Оказа се, че идеята от самото начало е била нейна. В крайна сметка, може би заради погълнатия алкохол, се съгласих и го направих.

Той също се включи. На сутринта се чувствах повече от ужасно. Тръгнах си разстроена и повече не му се обадих.

Share the post „Правих тройка с приятеля си и сестра му“