С най-добрата ми приятелка!?

1
Добави коментар
Sexnovini.com
Sexnovini.com

Share the post „С най-добрата ми приятелка!?“

С едно момиче, което винаги съм смятал за близка приятелка, но към което никога не съм изпитвал каквото и да е влечение, гледахме филм заедно. Изведнъж тя сграбчи ръката ми, напъха я в бикините си и ме погледна с най-неудобния, неемоционален поглед, с който някой някога ме е гледал.

А после?

Е, реакцията ми беше просто да й отвърна с една от онези усмивки, които хората правят, когато се чудят какво друго могат да сторят в определена ситуация, защото просто ми е трудно да общувам с хората. После й казах, че не трябва да правим нещо, за което после ще съжаляваме, защото бяхме пияни.

Тя отвърна, че е трезвена. Гледахме се в неловка тишина за няколко секунди преди да осъзная, че ръката ми все още е в бельото й, така че просто я измъкнах бавно. После тя ме закара вкъщи. Никой от нас не каза нищо в първите пет минути, така е се опитах да наруша неловкото мълчание като се опитах някак между другото да вмъкна думите: „Ами Петър? Мисля, че те харесва…“

Тя отговори много изчервена: „Недей така. По-добре да мълчим.“ Няколко дни по-късно ми изпрати съобщение, в което питаше дали съм се дръпнал, защото е имала косми.

Оттогава не сме говорили…

Share the post „С най-добрата ми приятелка!?“