Български модел и дизайнер в Милано: Мариан Кюрпанов е жиголо!

1
Добави коментар
bez.cenzura.5
bez.cenzura.5

Български модел и дизайнер в Милано: Мариан Кюрпанов е жиголо!

Да бъде подложен на детектор на лъжата, за да се докаже всичко, зове Любомир Сеферов

Топмоделът и настоящ “ВИП брадър” Мариан Кюрпанов е роден на 15 юни 1980 г. в гр. София. Става „Мистър Менхънт” през 1999 г. за България, а през същата година се класира и 6-и на едноименния световен конкурс.
Според официалната информация, красавецът работи за агенции в Милано Ню Йорк, Лондон и Токио, и повече от 14 години не живее в България. Има бизнес в България и в Ню Йорк, който по време на шоуто оставя на брат си. Мариян се афишира като твърдо хетеросекуален, а във визитката за „ВИП брадър” заяви, че в момента е сам, че още търси своята половинка в живота, която не е изключено да намери дори в реалити формата, стига някоя жена да го накара да се почувства специален… За интимния живот на Кюрпанов се говореше дълго и упорито, че е имал връзка с вдовицата на Илия Павлов – Дарина, за която той категорично отрича и дори заплашва, че ще съди всеки, дръзнал да споделя публично подобно нещо. Клюката мълви още и че той е успял да се намърда за кратко в леглото и на великия дизайнер Джорджо Армани, а сега “обслужвал” известната италианска актриса Лори Дел Санто.

Репортер на „ШОУ” обаче се добрал до съвсем друга, полярна гледна точка за интимния живот и сексуалността на Мариан Кюрпанов. 26-годишният модел и дизайнер Любомир Сеферов, който живее и работи в Милано, твърди, че не само е бил интимен с Мариан, но и че му е плащал лично за секс в евро; че Кюрпанов всъщност е добре платено жиголо, предимно на богати мъже, на които изпълнява интимни поръчки! „Мариан Кюрпанов изпълнява интимни поръчки и много бих искал да бъде подложен на детектор на лъжата, за да се докаже. Но не във “ВИП брадър”, където биха манипулирали отговорите, предполагам“, казва Сеферов.

 

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Последвайте ни и във Facebook