Андреа се изправя срещу годеницата на Кличко! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Фолк певицата Андреа ще се изправи срещу годеницата на Кличко Хейдън Пенетиър. Двете дами ще мерят чар и красота на 5 октомври в Москава, където един срещу друг ще се изправят Владимир Кличко и Александър Поветкин.

Мачът ще бъде наблюдаван от Кобрата, който ще пътува за Москва заедно с Андреа. Във ВИП ложата ще бъде настанена и 24-годишната годеница на Кличко Хейдън Пенетиър, на която от години се носи славата на една от най-красивите спортни половинки.

Андреа е в трескава подготовка за събитието и вече избира тоалета, с който ще се опита да засенчи Хейдън Пенетиър, пише „Уикенд”. Дали нашето момиче ще заложи на традиционното си „силиконено оръжие”, предстои да разберем. При всички случаи обаче Хейдън има за какво да се притеснява – ще има достойна конкурентка във ВИП ложата на боксовата зала, при това не коя да е, а годеницата на Кобрата, който даде заявка, че ще отмъкне пояса на Кличко.

Дали Кобрата и Кличко ще се бият, не е 100% сигурно. Безспорен факт е обаче, че и двамата са ценители на женската красота. Вижте Андреа и Хейдън Пенетиър: