„Здрава усмивка за цял живот”

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Пикадили и Colgate провеждат образователна кампания за деца „Здрава усмивка за цял живот”

Търговска верига Пикадили съвместно със световния лидер в грижата за устна хигиена и здраве Colgate стартираха за първи път в България образователна кампания за оралното здраве на децата „Здрава усмивка за цял живот”. Инициативата цели да изгради у най-малките здравословно самосъзнание и да ги информира за правилните хигиенни навици и дентална грижа. Кампанията започна на 21 септември и ще продължи до края на месеца.

Специално за децата на 27 и 28 септември в избрани супермаркети Пикадили в София, Варна, Пловдив, Бургас и Велико Търново ще има организирани детски кътове с аниматори. В тях ще се прожектират полезни детски филмчета, ще се раздават информационни материали, а студенти по стоматология ще дават консултации за поддържане оралното здраве както на децата, така и на техните родители.

През целия период на кампанията всички клиенти на Пикадили ще могат да открият в  търговската мрежа продукти за дентална грижа с намаление, а всеки, закупил продукт на Colgate, ще получи талон с отстъпка за стоматологични услуги в клиника от съответния град (талоните ще се раздават до изчерпване на количествата).

Инициативата „Здрава усмивка за цял живот” се провежда по примера на кампанията Bright Smiles, Bright Futures, която Colgate организира традиционно в повече от 80 държави по света, достигайки до повече от 650 милиона деца и техните семейства.

Детски кътове за деца ще има изградени в следните супермаркети Пикадили:
София – Mall of Sofia, Serdika Center Sofia и City Centre Sofia;
Варна – Младост, Владиславово, Център;
Пловдив – Mall Plovdiv
Бургас – жк Изгрев
Велико Търново – Mall Veliko Tarnovo

Консултациите със стоматолози ще бъдат от 11:00 до 15:00 часа.

www.piccadilly.bg