Поп-фолк coming soon…

24
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Какво ще слушат поп-фолк феновете през есента? Кои парчета ще се превърнат в любими на меломаните? Само времето ще покаже. Очакват се новите проекти на най-успешните и активни изпълнители от началото на годината Галена, Андреа, Анелия, Джена и Емилия.

Харесай страницата ни във Facebook

Ето и някои от предстоящите поп-фолк композиции, които ще се борят за вниманието на феновете и челните места в класациите.

Новото на Емилия се казва „Оставаш сам“ и е по музика и аранжимент Даниел Ганев. Клипът е заснет и се очаква скоро да излезе. Скоро очакваме и „Страшна лудост“ на Сиана, чийто тийзър изпълнителката представи.

В края на септември Анелия снима клип към новото си парче, което ще бъде промотирано през есента. Джена също е готова с нова песен по музика и аранжимент на Пламен Иванов – Пачо и Кенан Сербест. Текстът е на Мариета Ангелова. Видеото е режисирано от Йордан Петков.

Галена държи в тайна подробностите около предстоящия си проект. Знае се, че работи по дует, а за нейни партньори са спрягани Фики и Азис. За Андреа също има предположение, че работи по дует с Джордан, който скоро се раздели с досегашните си издатели.

След баладата „Пясъчни кули“ Глория ще представи и бързо парче по музика и аранжимент на Калин Димитров. Композиторът Николай Пашев е свързан с новите проекти на Ваня и Константин. Коцето е записал вече песента и се очаква да бъде сниман и клипа.

Македонския композитор Оцко, пък е автор на новите проекти на Соня Немска и Гергана. Дано да няма и други, защото неговата една и съща мелодия с различни аранжименти ни идва вече в повече.

Борис Дали работи по три нови песни. Едната ще бъде ритмична по музика на Спас Лазаров и текст на Мария Христова и Йордан Ботев. Втората е по музика на Иво Моллов – Гугутката, а текстът на Мария Христова и Лора Димитрова. Третото парче е на композитора Цветан Спасов и текст на Мариета Ангелова.

Даяна също работи по нови проекти, но около тях засега няма яснота, освен, че едната песен е бърза, а другата баладична.

* За някои от проектите, информацията не е потвърдена на 100%.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)