Ухание в мрака

14
Добави коментар

Приятелите на Меган Фокс не искат да излизат с нея

Меган Фокс отново стана на прицел със своите изказвания. Актрисата наскоро каза пред едно мъжко списание, че по нейно мнение актьорите са като проститутки, защото им се плаща за да симулират емоции. Фокс иска да я взимат на сериозно, не само като секси тяло и да покаже, че е интелигентна. Поради тази причина би искала да изпълни филмова роля ,в която да не се появява с прилепнали секси дрехи. В допълнение казва,че има дни, в който приятелите и не искали да излизат с нея от страха да не се появяват в Интернет или на корицата на някое списание. В такива дни, актрисата се прибирала в къщи оклюмала и пращала други да и пазаруват.

Нови снимки на Дейвид Бекъм с Армани

Дейвид Бекъм отново е герой на рекламна кампания. Джорджо Армани е наел атрактивния футболист да бъде образ на новата му колекция бельо. Британският 34 годишен играч се показва „гордо ,но и с леко чувство на неудобство “ на зашеметяващата фотография, която вече е изложена по улиците на Лондон, за представянето на кампанията. Изображението показва един херкулесовски Дейвид Бекъм по бельо и с въже около тялото . Голямото изображение на играча като реклама на Армани вече покрива фасадата на луксозния Selfridges на Оксфорд стрийт. Сега можем и ние да се насладим на впечатляващото тялото на съпруга на Вики Бекъм, с когото може да се гордее.

Мадона вече подготвя следващия си филм

Мадона вече има готов сценарий за нов филм, чийто снимки се очаква да започнат от следващия януари и който ще бъде вторият и филм като режисьор. Това е което обяснява самата певица в интервю, публикувано днес от италианския ежедневник La Repubblica по повод премиерата в Италия на първият филм на Мадона като режисьор, Filth and Wisdom (2008) „Боклук и мъдрост” “ Имам вече готов сценарий, който е още в тайна. Ще направим кастинг през есента, и ако всичко върви добре през януари ще започнем снимките,“ разкрива поп звездата. В допълнение дивата казва, че е“ много щастлива „, че първият и филм може да се види в Италия, страната на режисьора Федерико Фелини (1920-1993),от който винаги се възхищавала и от когото е била вдъхновена за създаването на един от своите музикални видео клипове . Освен това казва, че винаги е „завиждала“ на кино творците, тъй като да пишеш и режисираш филм е „едно изключително предизвикателство.“