“Ловецът на звезди” Веско Любенов: Венета Райкова е тъпа кучка, като й изскочих, щеше да хвърли топа!

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Веско Любенов е най-известният “ловец на звезди” в България. Ето как се описва единственият нашенец, успял да пробие охраната и да “опипа” всички родни и световни знаменитости: “Обичам блясъка, обичам славата, обичам да съм сред известните. Ходя навсякъде – предавания, събития, рождени дни – вмъкваме се нелегално, без покани. На някои места ни гонят, на някои – не. Няма събитие, което да пропускаме! Трябва да се добера до снимка задължително! Докато не видя, че се качват на самолета – не спирам да ги преследвам, не се отказвам!”, разказва пред “ШОУ” 23-годишният Веско. Така се случи и при посещението на мегазвездата Парис Хилтън, заради чийто автограф “ловецът на звезди” дори проля кръв миналия понеделник на аерогарата. Днес за пореден път единствено пред “ШОУ” Любенов сваля маските на звездите “по света и у нас”.

– Веско, ти пак влезе в новините! Разкажи подробно за боя, който изяде заради автограф на Парис Хилтън. Какво се случи?
– Ние, феновете и “ловци” на снимки и автографи, вече сме разделени на две групи заради един автограф на Джейсън Стейтъм. Но сега след случката с Парис Хилтън нещата вече съвсем загрубяха! Боят между мен и Виктор Бедринов се разигра на летището. Докато аз си давах снимките на Парис, той тръгна да си слага неговите върху моите! Избутах му ги и му викам: “Абе, бегай, разкарай се оттук с тия снимки, чакай и аз да взема!”. Той на няколко пъти си набута снимките и аз няколко пъти му казах: “Изчезвай!”. Изведнъж Виктор ме удари,

фрасна ме в лицето и от венците ми зашуртя кръв!

Цялото ми лице изтръпна!

Виктор е от кв. “Хаджи Димитър”, навлек, много гадно копеле, 36-годишен, но прилича на 40-годишен, ходи все с една и съща бяла шапка! С една гадна брада, прилича на дракон, много грозен, с едни изпъкнали очи, работи в една хранителна верига! Прилича на клошар, ходи с гадно яке и камуфлажни панталони, с едни гадни жълти кубинки!
Преди бяхме в една група с него и Тошко, но Виктор ни скара…

– Кой беше Тошко?
– Тодор Петров е учител от Гимназията по полиграфия и фотография. Преди години е бил женен и е имал хубава, руса жена. Но започнала да му се кара, че събира автографи и да му ги къса! Той преди, като бяхме приятели, ми разправяше, че щял да й счупи главата и да я изхвърли през прозореца! Пратили го на преглед и се разбрало, че не е добре, че е луд!

Виктор сега е лепка на Тошко, защото мисли, че той е №1 и защото и той е чисто луд!

Но ние с Христо Могилански сме много по-успели от тях! Защото кой можа да хване Парис Хилтън за снимки, на кой разписа повече неща?! – Естествено на нас! Кой хвана за снимки група “Ейша” на летището?! -Пак ние, въпреки че те се държаха отвратително! Не стига, че са останали само ментета, само двама са оригинални от групата – китаристът – един старец с дълга коса, и барабанистът, ами не искаха да дават автографи! Едва успях да си направя снимка на самоснимачка!

Показах им среден пръст на стъклото на колата и ги напсувах!

– Как успяхте да се снимате с Парис Хилтън?
– Парис я хванахме пред хотел “Хилтън”. Понеже сме №1 в информацията, знаехме, че тя не спи в Къщата на “ВИП брадър”, и… нормално е да отиде в “Хилтън” – нали е наследница на дядо си! По едно време се появи джипът й – возеха я с X-шестица с номер 9696, който спря пред аварийния изход. Чудехме какво чака, а то се оказа, че вторият джип, който беше пълен с охрани, още не беше дошъл. Като дойде и той, колите се приближиха към входа на хотела. Излязоха охраните. Здравко – бодигардът на Скарлет Йохансон, който преди няколко години й е спасил живота от един кон, когато е снимала в България, подаде ръка на Парис да излезе от колата. Ние веднага се развикахме: “Парис, Парис, Парис!”… Тя се спря. Попитахме я може ли една снимка и тя каза: “Да, може!”. Застанахме до нея. Охраните се отдръпнаха, за да не влизат в кадър. И понеже телефонът не издава никакви звуци – тя си седи, позира си и не разбира колко кадри се правят – на Христо му трепереха ръцете, не можеше да повярва, че сме я хванали и даже чака! Направи ми две снимки, после и аз му направих две страхотни снимки! След това ни даде и няколко автографа на различни списания. Охраните накрая се изнервиха и ни казаха да побързаме, че не могат да стоят цяла вечер там.
Мисля, че това беше поза от страна на Парис – да е толкова миличка, но нищо – хареса ми тая поза! Страхотно красива жена! Но…

взе парите и дим да я няма!

/смях/ Най-важното е, че не е като българските звезди – да се крият и да се правят на интересни, но както и да е…

– Скоро пак си имал сблъсък с твоята приятелка Венета Райкова, разбрах…
– О, да! Отивах към грандхотел “София” и по едно време пред мен се изпречва много позната кола BMW. Поглеждам вътре – а – Венета Райкова с някаква приятелка! Викам си: “Е, сега ще и е…а майката на тая кучка! Време е за стари отплати! Сега ще й се изпреча нарочно, че да види тя!”.

Венета влезе в един много скъп магазин. Беше с очила и с една мазна, сплъстена коса. Като ме видя през витрините, щеше да хвърли топа направо! Ококори очи! Започна нещо да говори и да ме сочи. Получи страхова невроза просто!

Ходих на една среща с мой приятел наблизо и като се върнах, колата на Венета беше още пред магазина. Вътре беше приятелката й, която, като ме видя, започна да се оглежда уплашена и да звъни по телефона – явно на Венета. Започнах зорко да следя тя да не се измъкне! Но… накрая се измъкна под носа ми с една продавачка от магазина! Излезе с пликовете и вървеше зад продавачката, която й служеше за “бодигард”. Успя да се вмъкне в колата си! Но аз я подгоних до първия светофар, изскочих пред колата и направих папарашки снимки!

Защо толкова ни мрази тази жена?! Ние искаме просто да ни разпише няколко неща! Тъпа, злобна кучка!

– Коя друга родна знаменитост те изкара от нерви?
– Седим ние пред “Кемпински” и виждаме колата на Николета Лозанова. Нея много си я харесваме! Тя слезе и отиде в един клуб. Беше с фотографа си Петър Тодорински. Той не дава с наши апарати и телефони да я снимаме. Само с професионални! Защото качваме в Интернет и сме я излагали… Фотографът ме нападна, че съм качил снимка на колата на Николета във Фейсбук. Нарече ме “педал”, щял да ме пребие! Не трябвало хората да й знаят колата… А този джип “Порше Кайен”, дето написаха, че е нов, тя го има поне от 2-3 години!… Фотографът на Николета ни нарече още “цървули”, че сме били висели пред клубовете като клошари! А аз, ако го нарека “дебело прасе” добре ли ще му е?!…

Галена също напоследък се държи отвратително! Не иска да се снима с нас! Не й симпатизирам вече толкова. Ивана на Слънчев бряг също се държа безобразно!

– Виждал ли си се скоро с любимата ти Преслава? Плъзнаха слухове, че тя адски е отслабнала и е болна от анорексия. Знаеш ли нещо?
– Няма нищо такова! Просто момичето си спазва диета, за да изглежда добре! Слаба е, но й отива! В перфектна форма си е! Станала е още по-красива напоследък! Това ми е любимата певица!

Алисия също ми е една от любимките. Последния път обаче избяга брутално! Тя работи по минути! Идва точно 2 часа и излиза на сцената, по холивудски на секундата, апаратура, всичко вече е опънато! Пее до последно, някъде 40-50 минути, и… веднага изхвърча с колата! Грам не чака! Последния път, докато отидем на изхода на дискотеката, тя вече отпрашила с 300 км! Четирима-петима охрани я пазят като световна звезда! Поздравявам ги от страниците на вестника, защото са изключително позитивни и печени хора!

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА