Beats by Dr. Dre вече и в магазините на VIVACOM

13
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Популярната линия слушалки и колонки Beats by Dr. Dre™ дебютира в магазините на VIVACOM. От днес хитовите аксесоари ще се предлагат в магазинната мрежа на телекома. Те са подходящи за всички телефони, които поддържат 3.5 мм аудио изход. Цените на различните модели слушалки започват от 199.90 лв., а колонките Beats Pill ще се предлагат на цена от 399.90 лв.

Vivacom е първият мобилен оператор, който предлага хитовите аксесоари.

Слушалките Beats by Dr. Dre™ се появяват на пазара през 2006 г. като резултат от съвместните усилия на легендарния изпълнител и продуцент Dr. Dre и Interscore Geffen A&M Records. Линията аксесоари е създадена за първокласно музикално изживяване на музикалните фенове – за да усетят музиката по начина, по който е създадена да бъде слушана. За да се постигне такова максимално музикално изживяване с линията Beats by Dr. Dre най-подходящо е те да се използват със смартфоните HTC с вградена функция Beats Audio. Такива модели са HTC One, HTC ONE S, HTC DESIRE X, HTC Desire 601, HTC 8S и HTC 8X.

Марката разчита на характерния си впечатляващ и модерен дизайн, комбиниран с високи технологии и прецизна изработка, с които придобива световна популярност.

Колонките Beats Pill, както и четирите хитови модела слушалки Beats Solo® HD, Beats Studio, Beats Executive и Beats urBeats (тип тапи) могат да бъдат намерени в големите магазини на VIVACOM в градовете София, Пловдив, Стара Загора, В.Търново, Русе, Варна, Бургас, Плевен, Благоевград.

Снимка: Beats by Dr. Dre

Теми: Beats by Dr. DreVivacomджаджипремиера

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile