Работа в Англия

13
Добави коментар
gogo.georgiev.35
gogo.georgiev.35

 

 

 Работа в Англия? Да Ние Ви предлагаме

 

Работа в Лондон ли искате  ?

Искате да живеете и работите в страна, в която има ясни правила, закони, които всички спазват, истинско безплатно здравеопазване  за работещите и образование, което дава бъдеще на децата Ви?

 Вие сте на правилното място.

Случвало ли Ви се е да сте недоволни от заплащането си, да не можете да си платите сметките, а да спестите пари ви се вижда съвсем невъзможно?  Да работите и давате максималното от себе си, а това да не води до повишаване на жизнения Ви стандарт, а само до нови заеми? Още ли карате старата си кола и едва плащате разходите по нея? Имате ли образование което не може да използвате, знания които никой не цени? Или пък неизпълнени мечти за по-добър и достоен труд и живот, в който можете да планирате приходите и разходите си?

 

          Моля, нека да се запознаем

   Jump2Job ltd  е регистрирана в Обединеното Кралство, със седалище в Лондон,  трудово- посредническа компания, чиято цел е намиране на най-краткия път между работодателите и работниците, повишаване на квалификацията и придобиване на допълнителни знания с цел по- добра реализация в пазара на труда във Великобритания.

          Ние сме насочени към посредничество и  сътрудничество с работници и служители, живеещи на територията на Европейския Съюз. Ние като посредник им осигуряваме работа в Лондон, съобразена с тяхната квалификация и умения. Ние поддържаме база данни от работодатели във Великобритания, които с високи темпове развиват бизнеса си, което води до непрекъснато търсене на нови работници. Наши партньори са компании работещи в различни сектори на индустрията и услугите, като строителство, хотелиерство, търговия и земеделие. Благодарение на дългогодишното ни сътрудничество, сме изградили бизнес отношения, които се базират на взаимната сигурност и доверие, носещи полза и за двете страни.

         От друга станa, внимателно подбираме работници и служители за нуждите на нашите партньори, и така осъществяваме нашата успешна  дейност. В процеса на работа сме установили практика да обръщаме внимание на всеки отделен случай, защото за него стои не само един клиент за нас, а един бъдещ дългогодишен партньор. Така гарантираме най-добри резултати във възможно най-кратък срок, а времето прекарано в търсене на работа е доста важно за нашите клиенти.

               Нашата дейност е насочена към осигуряване на съдействие за намиране на работа и придобиване на квалификация. Ставайки наш клиент, ние ще Ви осигурим пълно съдействие за да получите работа в Лондон.

УСЛУГАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ВАС

След дългогодишна работа ние сме прецизирали методика, по която извършваме нашата дейност спазвайки план, целящ да намали стреса и улесни адаптацията към начина на живот и работа на пристигащите от други страни работници

               Ние сме готови да отговорим на всички Ваши въпроси и да посрещнем всички проблеми, които могат да се появят в процеса на работата.