Певицата и моделка Анастасия: Имах любовник министър!

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Анастасия (или Нори Хасанова) е само на 22 години и мечтае да стане звезда. В момента учи за медицинска сестра, но се е явявала в над 20 конкурса за красота, като е завоювала титлите „Мис сексапил” „Мис усмивка”, „Мис мокра фанелка”, „Мис България – Сезони” и мн. др. Анастасия обаче мечтае за голяма слава като поп-певица, след като преживява опит за покушение в Македония, където е била с модна агенция “на турне” заедно с други моделки и танцьорки.
– Анастасия, представи се и разкажи нещо повече за себе си, има ли нещо „тъмно” в миналото ти, което още от началото да си признаеш или споделиш с аудиторията?
– Аз съм нова поп-певица, уча в Плевен, последна година съм стажантка медицинска сестра. На 22 години съм, имам средно образование от училището в Горна Оряховица, същото на Богомил от „Х Фактор”.

– Значи ти си медицинска сестра, която се опитва да пробие на певческия хоризонт – с какво се издържаш всъщност?
– Аз работя като медицинска сестра, което ми помага да видя мъката на хората, а когато се разболея, се лекувам сама. Обаче ако работя само като медицинска сестра, сигурно

ще анорексирам от глад

Харча 30 лева на ден само за храна, пък за обувки да не говорим… Добре, че се занимавах преди с танци и моделство. Една фотосесия ми е 200 лева, а за да спася един живот, ми е сигурно само 2 лева… Организирала съм конкурси за красота, първо съм била моделка, плащаха ми достатъчно добре да изглеждам добре, била съм мениджърка…

– Добре, а готова ли си на всичко, за да станеш звезда и на какво по-точно?
– Да, готова сам на всичко да стана много голяма звезда! Бих си дала всичките пари, бих си подарила всичките дрехи, бих си зарязала гаджето дори!…

– Преди време е правен опит за похищението ти в Македония – кога се случи това?
– Преди 6 месеца бях в Македония чрез агенция, която се казва „Sallon ondulimi TIKE STIL”. Името на шефа й беше Адис – той е македонец, но имаше и албанци, които работеха с него. Много хубаво беше там, но за съжаление ме отвлече един македонец. Аз бях настанена в един хотел с танцьорки и моделки. На сутринта след парти излязох навънка и видях един приятел на шефа ми, който беше собственик на сградата. Македонецът ми каза да се кача в колата му, за да ме закара до хотела. Аз бях много приятно изненадана, защото ме бяха предупредили да не излизам, даже да си купувам нещо оттам, но аз приех. Но не знаех, че вместо да кара към пътя за хотела той ме караше по друг, непознат път…

– Какво се случи после?
– Предложи ми пари за секс, аз му казах, че ми плащат достатъчно и че никога не бих спала с него, понеже е грозен и има кола, по-грозна от каруцата на дядо ми. Казах му, че даже 1000 лева са малко и той започна да ми удря шамари и каза: „Айде сега

ще те е…а безплатно и ти ще ми дадеш пари

И ще те обадя на шефа ти, че излизаш с мене и си ми взела парите за секс!”… През цялото време караше колата, а пък на улицата нямаше никого, бях в затънтено село в Македония. Накрая казах да ми вземе всичките пари, само да ме закара обратно в хотела и че имам две деца. Молех го, без да го гледам в очите, за да не се възбуди – явно той не беше виждал жена сигурно от векове. Когато мина покрай един мост, аз отворих колата, за да скоча и да се самоубия, понеже ако той ме беше изнасилил, щях да умра. Той ме стисна здраво, затвори и ме върна в хотела.

– Ти си красиво и младо момиче – какви неприлични предложения си получавала?
– Личният ми живот е много забавен и колоритен. Но аз съм момиче, което не излиза с някого за една почерпка. Имах предложение за 5000 лева, но аз знам, че за секс толкова пари са много. Имах предложение и от един, който се преструваше на продуцент на „Пайнер”. Даже почти всичките ми приятелки излизаха с него, но накрая в портмонето му видях, че има 30 лева… Много мои приятелки са спали с него и си мислят, че ще станат певици. Имах предложения от руснаци, израелци и всякакви мъже, обаче най си ми харесваше моят любовник тогава. Един Константин Милионера ми даде 1000 да изляза с него и аз приех. Получавала съм и предложение за „тройка” с жена, но аз не харесвам.

– Вярно ли е, че си имала любовна афера с министър – действащ или бивш, от коя партия е, как започна всичко?

– Министърът се казва Лъчезар

Не искам да споделям повече подробности, но направи неща за мен, които дори и майка ми не е правила. Помогна ми много финансово и ми нае апартамент за 140 лева за един месец и ми даваше много пари. Возеше ме на яхтата си, снимаше ме много, харесваше ме много, но сигурно имаше и други момичета, които ни разделиха за съжаление.

– Разбирам, че после си имала любовник грък…
– Да, той ме води в Гърция, но има дискотека в София. Запознахме се на едно летище. Той ме е водил на най-яките места в света. Той си живее в София и ми е само приятел в момента, понеже се влюби в една моя приятелка.

– Кой ти дава материална сигурност в момента и на какви средства разчиташ, за да финансираш певческата си кариера?
– Материална сигурност имам само от себе си и от няколко спонсори, които ме снабдяват финансово за певческата ми кариера.

– Похвали се, че преди седмица си купонясвала в компанията на Кубрат Пулев – ти фенка ли си му, къде се запознахте?
– Ми той дойде при мен, по принцип аз бях на друга маса. Той има афинитет към русото (смее се – б. а.).

– Имало ли е момент, в който са прехвърчали искри между двамата ви?
– Ами малко бях стил Андреа и сигурно той ме обърка с нея. Много е позитивен и не смятах, че се смее толкова. С нас тогава беше и еротичната танцьорка Гентиана Халити. Имаше и около 5 мои приятелки, които го искаха, но той се заигра първо с мене… Кубрат много ми се кефеше, искаше да ме черпи, обаче аз му отказах. Аз бях на една маса със собствениците на „Син Сити”, които ме дръпнаха и той се утеши в компанията на други мацки. Всъщност той беше в компанията на 3 руси мацки и се забавляваше с тях, след като аз си тръгнах на друга маса.

– Какво ти е мнението за него като мъж – предизвиква ли те сексуално?
– Ами аз не излизам с обвързани. И футболисти са ми предлагали секс, обаче аз не се давам.

– Сваляли ли са те известни български ергени и кои?
– Денислав, този, който беше със Соня Немска. В Слънчев бряг. Първо започна да ми прави комплименти, после ми предложи да се снимам в клип, но само ако правя секс с него.

Каза ми, че имал огромен пенис и че ще остана доволна

Но аз по портмонето избирам, а той само секс ми предлагаше.

Пак в Слънчев бряг бившият футболен вратар Славчо Тошев ми е предлагал с негов приятел да правим „тройка”, без да ми даде нищо. И понеже се бяха съблекли пред мен, а приятелят му искаше да свърши, аз се разплаках и те прекратиха. После отидохме на дискотека и те си отидоха заедно с една друга моя приятелка.

– Може ли да се каже, че ти си жена със силен сексуален заряд? Кое е най-дивото и вълнуващо сексуално приключение, което си правила и с кого? Правила ли си секс, облечена в сестринска престилка и касинка?
– Правила съм секс с едно гадже в парка, той имаше забрана (ограничителна заповед – б. а.) от полицията да припарва до мене. Преди време той ме тормозеше, а в една дискотека ме преби, понеже ме видя с двама и аз се оплаках от него в полицията.
И да – бих се облякла и като затворничка, не само като медицинска сестра. Има истина, че 90 % от хората имат фантазии с медицински сестри. Всеки иска секс от мене, даже това вече понякога ме дразни.

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ