11 случая на смърт след секс. Чети и никога не го прави (+18)

3
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Когато говорим за безопасен секс, брато, ние просто си мислим, че трябва да се предпазим от инцидентно свършване или полово предаване на някаква болест. Това е така, защото повечето от нас не са чак толкова приключенски настроени към онождането. За някои хора обаче смяната на стаята, времето или позите може да се превърнат от приятно до опасно преживяване.

Пример:

Подпрял си Цецка в горичка под елхичка, обаче бай Иван Горския бракониерства, при което реже с резачката една топола, която пада върху вас. Следва къпане и копане.

Звучи налудничаво, нали? За съжаление не се шегуваме. Хора умират, докато правят секс, а ако не искаш ти да си следващият, чети нататък. Представяме ти 11 секс истории, които са довели до смърт. Много грозна смърт при това…

11. В гаража

Секс в кола е класика. За съжаление обаче повечето усамотени места, които са подходящи за това „автомобилно чукане“, са красиви, но опасни. Австралийска двойка обаче решава да се оправя в гаража. Мъжът пали колата, но преди да отворят вратата и да отпрашат на някъде, неговата вече го почнала ръчно. Двамата тотално изключили, че колата работи, а газът, който излизал през ауспухa, постепенно обгърнал целия гараж. Малко по-късно двамата били намерени мъртви и голи. Урокът? Ако ще е в гараж, всичко в колата трябва да е на off!

10. Навън… в Серенгети

Навън под звездите? Да, супер яко е! Само ако не е в Серенгети. Преди десетина години загорели мъж и жена решили, че в Серенгети сексът ще е много луд. Луд е бил до момента, в който гладен лъв не решил да се включи в забавата. Резултатът? Няколко оглозгани кокала и два чифта самотни обувки.

9. На балкона

Ще си признаем, че в екипа ни има хора, които са правили секс на балкона. “Прави, тя беше с гръб, а гледката към столичния затвор беше някак си… интересна”, споделя похотливият ни колега.

Понякога обаче може хубавото преживяване да доведе до инцидент, от който трудно ще ти става до края на живота ти. През 2006 г. жена от Хюстън се награбила със своя шеф на балкона в хотел в Лос Анджелис. Мъжът бил толкова възбуден, че вдигнал своята колежка и я поставил да седне върху парапета на терасата. В мигът, в който решил „да влезе“, жената полетяла към иначе приятно украсената площадка на входа пред хотела. Чуло се глухо туп след продължителното „АААААААААААААААААА“! Шефът й отишъл на съд за убийство, тъй като съдебният лекар не вярвал на историята му. В крайна сметка любовникът бил обявен за невинен, а на нас не ни остава нищо друго освен да му повярваме.

8. Прозорецът

Една тъпа американка с хубаво тяло обичала да събира погледите на съседите, когато се разхождала по халат из апартамента си. Веднъж решила просто да прилепи цици до прозореца, за да види щръкналите патки на двама съседи, които уж гледали мач. За нейно нещастие обаче, прозорецът не издържал на напъна и се отворил, а американката полетяла и… Мъжете просто въздъхнали и проронили: „Аман от курвенски номера“! След това си догледали мача на спокойствие.

7. Върху наклонен покрив… в дъжда

Секс на покрива? Защо не! Студенти в Южна Каролина решили да се опънат на наклонения покрив на университета през 2007 г. Какво се случило с тях? Нали знаеш? Когато мъртвите още се споменават, те още са живи. Та така…

6. Кола в реката

Предполагам, че те наплашихме с първата история за секс в колата, но ще продължим с още една подобна история. В Йоркшир, Англия, през 2002 г. На паркинг, двойка започва да се отдава на бурни ласки в своя миниван. Лошото било, че автомобилът не бил на скорост и от тласъците се придвижил към края на паркинга, от който возилото полетяло по насипа, преобърнал се няколко пъти и паднал в реката. И двамата са живи и здрави! Ебаваме се, не са никак живи.

5. Оргия с много виагра

Винаги си искал да участваш в оргия? Винаги си искал да си този, който дава, а не получава в оргията? Чудил си се дали има нещо, което може да се обърка? Ние веднага ще ти кажем. Няколко кифли се обзаложили, че ще могат да издържат на 12-часов секс и си спретнали оргия с приятели. Момчетата обаче не искали да омекнат на втория час и се натъпкали с виагра. Едно от момчетата – Сергей Тюганов от Русия получил сърдечен удар и пукнал надървен. Наскоро пък българин си взел виагра от тигър от Женския пазар и така стигнал до Пирогов. Нашият се разминал с погребение. Руснакът обаче не успял.

4. Курник

Ако умреш в курник, брато, и Свети Петър ще ти се смее. Да, вярно е, че шансът да се надървиш от кокошки и ситни говна е минимален, но това не важи за китайците. 53-годишният Лу гледал порно и се надървил до такава степен, че решил да опъне една кокошка. Навън било кучи студ, а от повишеният сърдечен удар получил инфаркт на миокардата и имало „чао“. Няма по-срамен начин да умреш от този, признаваме.

3. Пианото е виновно

През 1983 г. един от служителите на „Club Condor” в Сан Франциско решил да се позабавлява с приятелката си в нощния бар. Двамата направили бурен секс, но с нов фатален край. Без да искат бутнали лоста на пианото, което смачкало мъжа до неузнаваемост. Много тъпо…

2. В конюшнята… с кон

Кенет Пирайн бил обикновен човечец, инженер по образование, който имал слабост към коне. Често онождал конете или конете онождали него, не знаем, в конната база в Сиатъл. Веднъж обаче нещата се объркали. Знае се само, че бил с грозно разкъсване в аналната област, което довело до мощен кръвоизлив, от който нямало спасение. Намерили го с раздробен задник в локва кръв.

1. Това не е сериозно

Жалка история! По-рано тази година в Швеция полицията откри труп на 35-годишен мъж в неговата ферма. Починалият бил надут като балон, а експертизата установила, че мъжът чукал гнездо на стършели. Гадинките се ядосали и го нажилили до смърт. Любимият ни извод е, че некой ръбове никога нема да бъдат изгладени.