Вижте какво продават на децата ни!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте какво продават на децата ни!

Скандализирани майки подадоха сигнала за детските дъвки

Това определено не сте очаквали да го видите на опаковката на детска дъвка – камилски тестиси с внушителен размер. Този извратен намек навирен в лицата на децата им, скандализираха майки и те се погрижиха случаят да стане известен, предават от БЛИЦ.
Илюстрирани по възмутително гнусен и явен начин камилските детайли са повече от очевадни върху опаковката на детските дъвки. А към неприличната картинка или и текст, който само влошава положението. Точно под огромния камилски атрибут е изписано „Liquid filled“, в превод от английски език „пълни с течност“. На опаковката са показани и самите дъвки, които изключително много напомнят камилските топки. Дъвките са с червен слузест пълнеж.

И това е опаковка на детски дъвки

Възмутена майка изпратила сигнал до НОва телевизия обяснява, че съвсем случайно се е вгледала в опаковката, след което е останала шокирана. Според нея това е безобразие и въпросната опаковка с изображението на нея е недопустима. Не е правилно малките деца да виждат такива неща, а на всичкото отгоре и да си ги купуват.
За сега не е ясно каква точно трябва да е връзката между камилските топки и дъвките с течния пълнеж.Но от конкретната подредба на картинките върху опаковката обаче се забелязва, че продуктовото позициониране не е случайно цели нездрави за човешкия разум внушения.

Клюки.вс препоръчва и: