Превю: Седмица на модата в Париж, пролет 2014 (част 3) » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Преди отново да отделим внимание на есенните колекции, искаме да ви покажем още няколко от дефилетата за сезон пролет-лято 2014, представени по модните подиуми в Париж. Вижте последната част от интересните ревюта във френската столица, които подбрахме за вас:

Alexander McQueen

Колекцията на Alexander McQueen определено трудно би била приложима в ежедневието, защото моделите звучат по-сценично, но пък екстравагантността е запазена марка за бранда. Сара Бъртън е заложила на класическа палитра, с акценти на червено и кобалтово синьо. Ефектните тоалети са с много изрязани мотиви, асиметрична линия и множество декорации от пера и мъниста.

Hermes

Кристоф Лемар ни пренася в джунглата със своите нови творения за Hermes. Това е една страхотна колекция, която съчетава натуралната екзотика, красиви свободни кройки и много женствено усещане. Дължините на тоалетите са до прасеца, палитрата е от земни цветове, а стилизираните десени внасят свежа нотка във визията.

Miu Miu

Миучия Прада представи линията Miu Miu в Париж по време на последния ден от Седмицата на модата. Тя дефинира своята колекция като „класика“, но ние бихме допълнили, че това е нейната класика, защото артистичните похвати, на които залага моделиерката са изключително отчетливи и много очарователни.

Миучия сподели следните многозначителни думи за колекцията: „Тя е всичко, което можем да наречем класика и повторя историята на женската мода или дрехи, които винаги се връщат на мода…Класика, класика от „боклука“, класика на стила, класическо добро момиче и класическо лошо…“

Emanuel Ungaro

Новата колекция на марката, създадена от дизайнера Fausto Puglisi, определено е наситена с много жизнерадостно и колоритно настроение. Съчетанието на свежа цветна палитра, разчупени и нестандартни кройки и много графични щампи е наслада за очите и определено гарантира една супер артистична визия за дамите.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Последната колекция на Джейкъбс за Loius Vuitton

Превю: Седмица на модата в Париж, пролет 2014 (част 2)

Chanel: цвят, графичност и стил

Превю: Седмица на модата в Париж, пролет 2014

Превю: Седмица на модата в Милано, пролет 2014 (част 2)

Древна Елада вдъхнови Долче и Габана

Превю: Седмица на модата в Милано – пролет 2014

Превю: Седмица на модата в Ню Йорк, пролет 2013 (част 2)

Превю: Седмица на модата в Ню Йорк пролет-лято 2013