Библиотека за университет 6.0

13
Добави коментар

Мощен, красив и безплатен софтуер за Библиотеки (публични и университетски) . Интерфейсът е на български език. Разработка на ФОТОНСОФТ ЕООД под ръководството на Даниел Денев

     Програмата е предназначена за библиотеките и е базирана на Windows. Не се инсталира. Притежава панел работещ само на компютъра (десктоп приложение). Идеята на приложението е да автоматизира цялостната дейността на служителите в библиотеките при въвеждането и търсенето а книги,читатели, при генерирането на различни видове отчети с прекрасни възможности за печат.

    Допълнителни възможности на програмата са: Търсене на записи, обновяване на записи на книги, изтриване на записи, генериране на всевъзможни отчети. Посредством този софтуер може да бъде изградена мрежа от библиотеки. Предоставена е възможност за комуникация между библиотечните служители и читателите (както и между самите читатели).

    Притежава красив интерфейс на български език. Програмата в тази си версия е напълно безплатна. При стартирането си използва уеб-базирана регистрация, но тук за удобство пиша потребителското име и парола: daniel / denev Особеност на програмата е, че при въвеждане на книга, трябва да се внимава за записът на нейната себестойност 1,00 а НЕ 1.00 в противен случай показва съобщение за грешка. Програмата е тествана при което не са открити програмни грешки.

библиотека

За въпроси: Даниел И. Денев

Символ на мъдростта

PhotonSoft Ltd. (president and owner) Bulgaria, 5140 Вщьяндэешю 5 The Third of March blv. cell 00359 889 369651 tel 00359 619 23355 [email protected] http://strongmind.webs.com (private blog)

Още програми в тази област разработени от ФОТОНСОФТ ЕООД:

Библиотечен портал

Библиотечен Мениджър

Elibrary