Атлантида

15
Добави коментар
bansko24
bansko24

Според доктрината на расите първата раса е била на самородените – ефирни, ангелоподобни същества, на ръст достигали 40-50 м. Нашата раса е шестата. 1

Атлантида
Съществувала ли е наистина Атлантида или е просто един мит? За Атлантида споменава още Платон. Учени твърдят, че Атлантида се намира между остров Кипър и Сирия. Измислица или не, вижте някои избрани материали за потъналия континент Атлантида.

Откриха Атлантида край бреговете на Бразилия

Необичайно откритие на дъното на Атлантическия океан може би най-накрая ще сложи точка на въпроса съществувала ли е Атлантида. Останки от древен континент са открити край бреговете на Бразилия.

Aтлантида в светлината на Кабала

За пръв път митът за Атлантида се появява в двата диалога Тимей и Критий написани от Платон, около 360 г. пр. Хр. Вече повече от 2300 години преданието за тази потънала а продължава да вълнува хор

Делфините – наследници на Атлантида

Според някои легенди сред нас до ден днешен живеят потомци на древните обитатели на Атлантида. Време е да преосмислим отношението си към целия заобикалящ ни жив и прекрасен свят.

Откриха нова Атлантида

Под северната част на Атлантическия океан е скрит остров, който силно напомня изгубената и потънала Атлантида. Той е изплувал над повърхността на океана и след това отново е потънал.

Мистерията около произхода на маите остава неразгадана

Изоставеният град на маите до ден днешен пази своите тайни за историци и археолози. До 1773 – годината на откриването на останките от тяхната цивилизация, за маите и тяхното изумително минало се е знаело почти нищо.

Ирландия била мистичната Атландита

Шведският учен-географ Улф Ерлингсон стигна до извода, че Ирландия е мистичната Атлантида на Платон. Споровете за съдбата на Атлантида и възможното й разположение се водят вече хилядолетия наред

Сред нас живеят потомци на атлантите

Потомци от потъналия остров Атлантида може би все още живеят сред нас, твърдят някои учени. Гигантски руси мъже със сини очи се появявали в различни краище на земята след потъването на Атлантида.

FacebookGoogle+TwitterPinterest