Уникални чаши за кафе

1
Добави коментар
poli68
poli68

Повечето от нас започват денят си с чаша кафе. Какъв по добър начин от това да започнеш с любимата напитка в уникална чаша.

Преди чашите са се използвали само за пиене. Чашите за кафе имат дълга история. Първите, които са били намерени са били издълбани от кости. Първият магазин за кафе е създаден през 14-ти век, в 1475 г. в Константинопол където чашите са били изработвани от дърво.

Какво прави една чаша за кафе уникална. Може да бъде от различен материал, керамика, порцелан, стъкло, метал.  Персонализират се чрез надписване или добавяне на снимка по ваш избор. Чашите за кафе могат да бъдат с мото или лого на фирмата с имената на служителите или клиентите. Един уникален начин да покажете отношението си към тях. Когато вашият служител си вземе почивка един закачлив цитат винаги може да го стимулира за по добра работа. Чашата със снимка е идеален подарък за годишнина и сватба. За тези които обичат да си пият кафето в движение предлагаме термо чаши с лазерно гравиран надпис. Персонализираните чаши имат своя собствена идентичност и са визуална наслада за очите. Направете уникален подарък с или без повод. Чашата е продукт, който се  ползва ежедневно от всички.

Нашите предложения може да разгледате в  Магазин за спомени…