Как да заблудиш приятелите си, че имаш гадже

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Ето, че ни стана тъжно за теб и решихме да те открехнем на един лесен трик. Знаем, че ти е писнало всеки да си поства снимка с половинката във Фейсбук, а твоите да са от съмнителни заведения, в които пиеш до припадък. Време е тази лудост да спре! Brato.bg ще ти помогне!

Ще ти покажем как да заблудиш твоите приятели в социалната мрежа, че не спиш сгушен на кравай в кревата, пребит от самотата. Напротив, ще ги накараш да ти завиждат, докато дясната ти ръка е натоварена с тежката задача, с която я товариш…

Не си мисли глупости, перверзнико. Гледай за какво става въпрос и после ще си правиш прибързаните изводи.
Признаваме, че това не е наша идея, а на японския фотограф Кейсуке Юнуши, който има бързо решение за теб! Младият художник показва как да използваш твоята собствена длан в Инстаграм или Фейсбук, за да направиш впечатление, че имаш прекрасна приятелка.

Младият студент Кейсуке първо избелва дясната си ръка с много лек грим или там каквото и да е, пробвай с блажна боя или каквото имаш под ръка, ебаси. За да се направи по-убедителна илюзията, той слага и червен лак за нокти. Гривничките и дрънкулките по ръката са на твоя собствена отговорност.

Ето как той ни представя този трик под формата на снимки. Малко ни става жал за азиатчето, защото щом го е измислил, явно му се е наложило, но това си е негов проблем, да го духа.