Споделете мнението си за Vichy Idealia Life Serum и участвайте в томболата със специални награди!

2
Добави коментар
pgp

След получаването на 8-те продуктови мостри, Участниците биват съветвани да пробват продукта като използват по една мостра на ден в продължение на 8 дни. Участниците ще бъдат поканени да посетят сайта на кампанията, за да попълнят клиентско мнение относно получения като мостра продукт и за да се регистрират за томболата, с която могат да спечелят една от 10-те награди. Те трябва да отбележат и полетата:  „Съгласявам се с условията в регламента” и „Декларирам, че съм изпробвал продукта Idealia Life Serum и мнението ми е лично и обективно”

Клиентското мнение може да се попълни до 25 октомври 2013 г. включително.

След приключване на етапа на тестване на 30 октомври 2013 г. ще се проведе теглене на томбола, за да се определят печелившите за 10-те награди. Тегленето ще се извърши по електронен път гарантиращ случайния избор.

В тегленето ще участват всички участници с валидни регистрации в периода на Етап 1 от Промоционалната Кампания, които са попълнили формуляра за заявяване на комплекта мостри и след тяхната употреба са попълнили клиентско мнение за получения като мостра продукт. След изтеглянето на печелившите ще се изтеглят и по 1 (една) резерва за всяка определена награда – за случаите, в които с печелившите не може да бъде установен контакт /или те не могат да бъдат валидирани поради независещи от Организатора причини. До резервите ще се прибегне само ако е нужно.

Тегленето ще се извърши в присъствието на един представител на Организатора и един на агенция Медияпост Хит Мейл България.

Общо 10 награди, състоящи се в Idealia Life Serum, 30 ml

Краен срок за участие: 30 Октомври 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.