Студентски празник! 8-ми декември с 1 или 2 нощувки + закуски + Празнична вечеря + парти с DJ в Спа Комплекс Виктория,Брацигово!

15
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Хотелски комплекс ВИКТОРИЯ гр. Брацигово предлага на своите гости удобство и домашен уют на възможно най – ниски цени. Подходящ е за почивка на семейства с деца, приятелски срещи, фирмени семинари, семейни тържества.

Комплексът има 36 стаи с капацитет 72 легла за настаняване. На разположение на гостите са голям открит басейн с джакузи, игрище за мини футбол, игрище за тенис на корт, голям панорамен битов ресторант на три нива с камина, дневен бар с климатик, козметичен салон с маникюр и педикюр, кабинет за СПА лечение и масаж. Всяка стая има тераса, отделен санитарен възел, сателитна телевизия и телефон. На почиващите е осигурен безплатен достъп до интернет.

В хотела може да направите безплатно профилактика и водолечение с известната със свойте лечебни качества “Брациговска минерална вода”. Векове чудотворната вода е използвана за лечение на стомашно-чревни, бъбречно-урологични и ендокринни заболявания. Изкючително полезна е водата за ежедневна употреба от деца с обменни нарушения и наднормено тегло. Лечебният ефект на водата е бърз и неоспорим. Възстановете здраве и сили съчетавайки ползотворна, евтина и приятна почивка с безплатно водолечени.

Всички стаи са обзаведени с маслени радиатори,кабелна телевизия,ползване на интернет в хотела, масажно легло,ванички за детоксикация.тенис корт, футболно игрище.

Ресторантът има 200 места разположени на две нива .За топлите вечери – прекрасна тераса.За зимните вечери – гореща камина . Традиционна българска кухня приготвена от майстор – готвач ще задоволи и най-изтънчения вкус. Организираме семейни и бизнес тържества.

Лоби барът на хотел Виктоия Ви очаква !Насладете се на среща с приятели сред тиха музика.Изберете от богатото разнообразие топли и студени напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли.

Условия

Ваучерът е валиден от 07.12.2013г. до 10.12.2013г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Необходима е предварителна резервация на телефон: 03552 21 47; 0899 12 44 86.

Офертата включва:

Студентски празник! 8-ми декември с 1 или 2 нощувки + закуски + Празнична вечеря + парти с DJ в Спа Комплекс Виктория,Брацигово!

Оферта 1 включва:

Нощувка + закуска + празнична вечеря + парти с DJ само за 50лв.

Офертата е на човек с цена 50.00лв.

Цена на ваучера 5.00 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 45.00 лв.

Оферта 2 включва:

2 нощувки + закуски + празнична вечеря + парти с DJ само за 70лв.

Офертата е на човек с цена 70.00лв.

Цена на ваучера 7.00 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 63.00 лв.

Доплащане за единична стая 10лв. на човек на вечер.

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.