КОЛЕДА в Троян! Вашата коледа с 4 нощувки + 4 закуски + 4 вечери + програма с DJ на коледна цена в Хотел Сима,Беклемето!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Хотелът е напълно обновен, има 2 хотелски етажа и предлага на своите гости 8 двойни стаи с 2 легла, 2 двойни стаи със спалня, 3 апартамента (2+2) и 3 мезонета (2+2). Апартаментите и мезонетите са с камини. Всички са оборудвани с телевизор, телефон, бани с душ-кабина и имат тераси с красив панорамен изглед. Хотелът се отоплява с локално парно. През зимния сезон може да се възползвате от 2 алпийски писти с влекове (1,2 км) и детска писта с влек, писта за ски-бягане, ски гардероби, училище с квалифицирани учители. Ресторант и градина с панорамен изглед. Сауна и джакузи.

На територията на целия хотел е изградена безжична интернет връзка. Разполага със заседателна зала с 40 места. Хотелът работи целогодишно и е подходящ за организиране на обучения и семинари, тийм билдинг, семейни и фирмени празненства, приятелски срещи, индивидуални и групови почивки. Хотелът е изходна точка за много туристически маршрути – хижа Дерменка, хижа Добрила, резерват Стенето, резерват Козя стена. Идеалното му разположение дава възможност за лесното придвижване до гр. Троян, Троянски манастир, курортите с минерални извори Чифлик и Шипково (25 км.), национален парк Централен Балкан.

Хотелът предлага на гостите си ресторант-бар с красива панорамна градина с 80 места. Ресторантът предлага традициона българска кухня. Храната се приготвя на място, предлагат се закуска, обяд и вечеря по заявка и а-ла карт. Уютната обстановка го прави подходящ за организиране на тържества и празнични вечери. През летния сезон може да се наслаждавате на барбекю в гората до хотела.

Хотелът предлага на своите посетители екскурзии до близките Орешак и Троянски манастир, Априлци, курортно селище Чифлик с минерални басейни и множество пешеходни маршрути около местноста Беклемето.

Условия
Ваучерът е валиден от 23.10.2013г. до 28.11.2013г. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък. КОЛЕДА в Троян! Вашата коледа с 4 нощувки + 4 закуски + 4 вечери + програма с DJ на коледна цена в Хотел Сима,Беклемето!Цена на ваучера 36,00 лв.Доплащане на място в хотела 332,00 лв. Обща цена на офертата 368.00 лв.4 нощувки + 4 закуски + 4 вечери· постна вечеря на 24.12.2013г.· Коледна вечеря на 25.12.2013г.· програма с DJ (24-25.12.2013г.)Доплащане за апартамент 89лв. за делия престойДоплащане за мезонет 109лв. за целия престой Необходима е предварителна резервация на телефон 06969/2223; 0889/000 223.Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта.За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугатаПолзване на безжичен интернет, сауна, джакузи, детска площадка, волейболно игрище, охраняем паркинг- безплатно.Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bgВиж условия за ползване на www.Kolektivni.bgСлед завършване на тази оферта имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.