Органичен подмладяващ серум за лице с масло от морски зърнастец – Bio2You

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Органичен подмладяващ серум за лице с масло от морски зърнастец – Bio2You

Ценна природна формула, ефективно се бори със стареенето и бръчките, преди те да станат видими, подобрява и повишава способността на кожата да задържа влагата дълго време. Прави кожата мека и стимулира образуването на колаген. Има способността да потиска пигментацията на кожата и да унищожава меланина, може да се използва за избелване на тъмни петна по кожата. Подобрява възстановяването на тъканите, засилва микроциркулацията и регенерацията на кожата.

В състава на серума влизат:

Алое вера – използва се за хидратация, освежаване и подмладяване на кожата.

Масло от тилчец – използва се при заболявания и проблеми с кожата. Прилага се външно при кожни възпаления.

Хмел – със силно антисептично действие, използва се при възпаления и инфекции по тялото.  Хмелът  значително подобрява производството на естроген, което го прави идеално средство за борба с всички проблеми на тялото, свързани с менопаузата при жените.

Пантенол (провитамин В5) – подобрява и повишава способността на кожата да задържа влагата, успокоява раздразнената кожа и я прави мека. Използва се при слънчеви изгаряния,  леки битови изгаряния и малки рани. Подобрява хидратацията, премахва възпалението на кожата, ускорява  зарастването на рани.

Натриев аскорбил фосфат – като стабилно производно на витамин С, стимулира образуването на колаген, възпрепятства пигментацията на кожата и унищожава меланина, предотвратява появата на лунички, бенки, сенилна кератоза, може да се използва  ефективно при избелване на тъмни зони по кожата.

Масло от морски зърнастец – подобрява микроциркулацията и предпазва от стареене, идеално средство  за възстановяване и хидратация на кожата, грижи се за добрия тен на кожата.

Начин на употреба: Нанася се  два пъти на ден най-малко по 5 капки върху чиста кожа. Препоръчително е след това да се използва крем против стареене Bio2You.

Опаковка от 15 мл. Производител: Bio2You, Латвия