Сватбата на Петко и Яна!

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

 

Вчера бе един изключително щастлив ден за младото семейство Петко и Яна, много известни личности и хора от миналото и на двамата дойдоха да споделят тяхното щастие

Вижте първите снимки от сватбата на Петко и Яна (СН: Всеки ден)

Една звездна сватба озари вчерашния ден – това е тържествената церемония по сключването на брак наЯна Акимова и Петко Димитров. Церемонията започна вчера в 16:00 часа в храм „Свети Димитър” в Панчарево, а после продължи в ресторант „Лебеда”, пише в. „Всеки ден”. Охраната не допускаше фотографи, единствено тези на медията успяха да запечатат щастливото събитие на младото семейство и да ни направят свидетели на тяхната обич.

Звездни гости уважиха най-щастливия ден на Петко и Яна (СН: Всеки ден)

Гостите на събитието наброяваха над 300. Менюто, което бе предложено от младоженците, бе изискано и леко. То включваше салата с домати и биволска моцарела, кралски скариди със сос перно, а за основно всеки можеше да избира измежду стек от младо еленско, пилешко с три вида пипер и ньоки, както и свинско с манатарки.

Петко – зает с последните приготовления за щастливото събитие на живота си (СН: Всеки ден)

На сватбата бяха поканени Мария Игнатова и Преслава – бившите партньорки на Петко. Поп фолк дивата пристигна под ръка с Бирмата, с когото явно отново се е събрала. Мария Игнатова обаче се появи сама и не стоя повече от един час на това луксозно парти. Не се появи Ели Гигова, която според близки на Петко, въобще не е била поканена.

Многобройна охрана бранеше младоженците и гостите от папараците (СН: Всеки ден)

От бившите любови на Яна не се появи и Орлин Павлов, който също не е бил поканен. За доброто настроение на компанията и гостите на сватбената церемония се погрижи Галена, която бе специално наета за целта. Включи се и Преслава с няколко парчета, но после тактично се извини, че е понастинала.

Гвоздеят на програмата сред гостите бе появата на Николета Лозанова и Валери Божинов, които се появиха поотделно, но седнаха заедно на масата. Те бяха атакувани многократно от въпроси относно това, дали не са се събрали отново, на което Валери отговори загадъчно „Защо не?”.