Масажът на простатата не е хомосексуализъм

14
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

 Антон (35 години) на пряка линия с проф. Владимир БОРИСОВ

– Докторе, преди време имах проблеми с простатата – малко възпаление. Лекувах се.
– Неуспешно е било лечението ли?

– Не, всичко е наред, чувствам се здрав, въпросът е друг… Младата жена, която ме лекуваше, ми правеше масаж на простатата. Правеше го много добре, професионално, и усетих, че тази процедура започва да ми харесва. Чувствах как пръстите й проникват в ануса ми и се възбуждах. Тя също го забелязваше, дори се шегуваше, че някои ги боли, а на други им харесва. Направо Двуликия анус! Научих съпругата си да ми прави такъв масаж и привикнах с него. Тревожа се да не би това да е признак, че имам скрита хомосексуалност!
– Най-вероятно не. Стимулацията на простатата действа възбуждащо на много мъже и това е нормално. А признак на хомосексуалност е не това, че ви харесват аналните ласки, а когато човек се увлече по тях. Възбужда ли ви видът на голи мъже?

– Като че ли не.
– А в сексуалните си фантазии и сънища явяват ли ви се мъже?

– Понякога. Например сънувам групов секс, в който има една жена и няколко мъже.
– Но каква роля играят мъжете? Те превръщат ли се в сексуални обекти за вас?

– Не, ние всички обладаваме една жена. Практически я изнасилваме.
– Тоест сексуалното ви желание е ориентирано към жената?

– Да.
– Значи сте хетеросексуален. Не ви заплашва латентен хомосексуализъм.

– Но защо толкова ми харесва аналният масаж? Толкова свикнах, че дори жена ми се чуди, непрекъснато я моля да прави това.
– Нека го прави. Ако на вас ви харесва, няма проблем – съчетавайте полезното с приятното. Но ако мисълта за хомосексуалността не ви дава покой и искате да се избавите от нея, има един прост изход – хипнотерапия. Обърнете се към сексолог психотерапевт, той ще ви помогне да се освободите от тази мисъл. След няколко сеанса натрапчивата тревога ще ви напусне и аналните ласки ще престанат да ви възбуждат толкова. Преди това помислете обаче струва ли си да се лишавате от разнообразяване на сексуалните си усещания.