В Стара Загора откриха нова спортна зала

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Баскетболистите на Берое присъстваха на церемонията по откриването на нова спортна зала в Стара Загора. Новата придобивка се намира в двора на СОУ „Иван Вазов“ и има 520 седящи места. Игралното поле е с размери на хандбално игрище и може да се ползва за всякакви спортове като баскетбол, волейбол , футзал и други като борба, художествена гимнастика, бойни спортове и други.

Бившият премиер Бойко Борисов и кметът на града Живко Тодоров прерязаха лентата на многофункционалното съоръжение. Треньорът на БК Берое Тодор Тенев коментира за клубния сайт: „Няма как да не сме благодарни на всички тези които направиха така, че за толкова кратко време вече имаме нова спортна зала в града.

Използването на това модерно съоръжение е богатство за всеки спортен клуб в Стара Загора и всеки един старозагорец. Съвсем скоро очакваме да се монтират и баскетболните конструкции, след което дори ще можем да играем официалните срещи от първенството в тази прекрасна зала. Откакто г-н Тодоров е кмет на Стара Загора се обръща необходимото внимание на спорта в града и трябва да бъдем признателни за усилията, които полага той и общината за всички нас“.

снимка: 7dni.bg