Непоказвани досега голи снимки на Мадона (18+)

2
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

През далечната 1977 година една първокурсничка в Мичиганския университет, притисната от безизходицата, решава, че трябва спешно да си намери работа, при това добре платена такава, която в същото време няма да отнема от времето ѝ за лекции.

Именно така тогава 18-годишната Мадона Луис Чиконе, която изучава изкуството на танца, се запознава с фотографа Херман Кълкинс, който ѝ предлага по 10 долара на час, за да заснемат заедно гола фотосесия.

Е, явно Мадона още по онова време е имала вкус за скандал, защото веднага приема предложението и така се раждат кадрите, които едва днес за първи път виждат бял свят, след над 35 години в забвение.

Guccione Collection На един от кадрите брюнетката с къса коса позира, облечена единствено с разкопчана мъжка риза. На друг от тях пък е чисто гола и реши косата на друга дама без дрехи.

През 1985 година същите тези кадри стават обект на спор между двете най-популярни мъжки издания в света. В крайна сметка снимките първо са притежание на вече покойния Боб Гучионе, основател на Penthouse, а след това са откупени на търг от финансов брокер. 

Днес фотосите на голата Мадона отново се продават на търг, този път явен, в който може да участва всеки, който е готов да даде огромна сума пари, за да вижда 18-годишната кралица на поп музиката всеки ден.

Останалите голи снимки на Мадона като тийнейджърка може да разгледате в нашата галерия. А ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

Guccione Collection