Тв продуцентът Александра Иванова: Изпатих си с Радост Драганова и с Гала!

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Лъскавите на екрана тв водещи имат доста “мъглявини” зад кадър. Две от тях се оказаха Гала и Радост Драганова, разкрива работилата с тях продуцентка Александра Иванова. „Гала непрекъснато се оплаква колко „ниско” платена e в Нова и с това натоварва всички, с които работи и общува!”, заяви пред наш репортер известната тв дама, която правеше култовото предаване „Огледала” по bTV, а след това и „Клуб нюз” по Нова. Понастоящем Александра Иванова е редактор в подновения формат на Миглена Ангелова „Искрено и лично” по Тв7, а от този понеделник стартира отново собствената си марка „Клуб нюз”. Това е и поводът за разговор между нея и колежката ни Еми Мариянска, прелюбопитен откъс от който издателите на „ШОУ” решиха да публикуват:
– Алекс, връщаш марката си „Клуб нюз”, но в Тв7, не в Нова телевизия…
– Като му дойде времето, ще кажа защо. Сега имам твърде много работа, за да се занимавам с този въпрос. Организацията на едно предаване е трудно нещо. Най-вече заради човешкия материал. Ще се изненадаш, но е трудно да намериш дори добър водещ. Този път много се надявам, че ще работя с точните хора. Защото много от водещите, ако вече са придобили самочувствието на известни лица, почват да капризничат, да не се съобразяват с вижданията ти за поведение на екрана и дори да се договарят зад гърба ти с рекламодатели.

Случват се срамни истории

Аз лично си изпатих с Радост Драганова и с Гала…Радост, с която работехме заедно, в края на краищата ми открадна предаването. И оттам нататък, каквото и да напишеш, все ще е вярно. Това, което прави в момента в “Модерно” си личи, че е бившето “Огледала”!.. А Гала…

– Алекс… надявам се знаеш, че аз съдя Гала!..
– Да, зная, и те приветствам за поведението ти в онова скандално „На кафе”, в което я извади от кожата й и тя сама показа истинското си лице. Гала, освен че постъпи напълно непрофесионално, незачитайки правото ви на отговор, превърна екрана в махленска арена за лични нападки. Но тя по принцип така си се държи – господарски – и с екипа, и дори с продуцентите си.

А моята история с нея е следната: Жени Славова ме помоли аз да й направя контакт точно с Гала – тя си я избра. Имаше голямо желание точно тя да им бъде рекламно лице. Е, аз ги свързах и после те съжалиха…

– Защо?
– Защото Гала поиска един огромен хонорар и, общо взето, след като чуха сумата, майка и дъщеря Славови се отдръпнаха тактично.
Имаше и още един срамен детайл по време на „преговорите”. Очевидно подарените й подаръци на Гала не й се видяха „достатъчни” и започна да обсъжда и тях. Опита се да предоговори дори ваучера за уикенд в хотела. Въпреки отказа, продължи да ме врънка да искам пари от Жени Славова, и накрая ме постави в толкова неудобно положение, че се разплаках от унизителната роля, в която ме постави. Тя по принцип винаги се оплаква колко „ниско” е заплащането й в Нова, и това изключително много натоварва хората, които работят и общуват с нея.

– Получи ли се „сделка”?
– Не. Славови бяха категорични в отказа.

– Ръководството на телевизията знае ли, че Гала има този маниер – да си изпросва пари и подаръци зад гърба им?
– Няма начин да не знаят, но си я търпят и ще си я търпят, защото истината е, че дългогодишен и опитен водещ се създава трудно. От опит ти го казвам. Гала е телевизионен продукт, тя е инвестиция на телевизията, в която работи от толкова години. Вече

няма значение дали е образована, дали е интелигентна, дали в личния си живот е правила това и онова

каквото се пише и говори – има значение, че е познато лице, от дълги години на екран, което си има своята публика. Въпросът за нивото на предаването и на публиката му не се обсъжда – важното е да има рейтинг. Публиката, която Гала има, в болшинството си й вярва. И по принцип, нека си говорим честно – голяма част от българския народ счита, че еди-кой си е голямата работа, защото го „дават на телевизора”! Щом си я поискаха за водеща дори майка и дъщеря Славови, които са елитни жени и имат материалните възможности да поканят всеки, значи и те са я харесвали! Поне преди да им поиска такива пари…

– Алекс, имаш ли нещо против да попитаме и Жени Славова за този случай?
– Не, разбира се.

Жени Славова: Няма такова нещо!

“Има грешка в това нещо като информация. Няма такова нещо. Жената не ми е искала пари, наистина ви казвам! Аз й предложих ваучер за уикенд в хотела, даже й го подарих, но тя дори не го е ползвала”, заяви Жени Славова, потърсена от “ШОУ” за коментар.

…………………..
Бележка на редакцията:

Отново потърсихме Александра Иванова, за да й предадем какво ни отговори Жени Славова. Ето и реакцията й: „Значи напразно съм се разплакала тогава!…”.

„ШОУ”