Българската Барби с талия 54 см, не била анорексичка

2
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Ако те пипна нали няма да се счупиш, попита водещият на „Тази неделя“ Антон Хекимян крехката си гостенка Айджан Али, прочула се като българската Барби след собствени фотосесии във Фейсбук.

Водещият собственоръчно премери талията на барбито и метърът показа толкова, колкото 20-годишната красавица каза предварително – 54 см.

Айджан заяви, че не се стреми към тази визия, но й харесва да я определят като българската Барби, макар че е туркиня. 20-годишната брюнетка е родена в Германия, но в момента учи право в София и целта й е да стане успешна адвокатка.

Айджан призна, че в някои от снимките, разпространени по интернет, има фотошоп. За разлика от повечето момичета обаче, които „свалят“ килограми с компютърни трикове, нашето барби се опитвало да качи. Тя отрече да е анорексичка и каза, че не е ходила на лекар заради крехкото си телосложение. Нямала и пластични операции.

Притеснителната Али отклони въпроса за предишни връзки, но призна, че в момента няма Кен до себе си.
Тя не си търсела богат мъж, а някой, който да е „умен, възпитан и да има уважение към всички, най-много към себе си.“

Наскоро името на хубавицата се появи в светските клюки заради злополучно завършилата й връзка със Станислав Яневски – българската следа в „Хари Потър“, който игра и мутра в сериала „Под прикритие“.