Какво да подарим на мъж? Защо не часовник? | Gotvarstvo.Net

2
Добави коментар
iskamchasovnik
iskamchasovnik

Скоро любим за вас мъж има рожден или имен ден, или пък просто сте решили да го изненадате с някакъв подарък, емоция, приятно настроение. Всяка дама се е сблъсквала с ужасяващата ситуация на издирване на най-перфектния подарък за мъж. Ръкавели, вратовръзка, луксозен колан – тази дилема веднага изплува щом стане въпрос за мъжки подарък. Разбира се възможностите не се изчерпват с тези неща, а варират от различни сувенири, статуйки, покер чипове, до марков алкохол и разбира се всякакви мъжки аксесоари. Ние обаче, слагаме край на лутането и Ви предлагаме решение на този проблем. Най-перфектният подарък за мъж доказано е часовникът. Само с този подарък Вие ще демонстрирате практичност, вкус и стил. Изборът не винаги е лесен, но пък разнообразието е огромно и вероятността да нацелите точен модел за вашето мъжле е голяма.

Всеки мъж е различен и има различен стил на обличане и поведение. Някои господа са високо в обществената стълбица, а други за авантюристи със свободолюбив дух. Всички те обаче, обичат часовниците. Те са пестеливи по отношение на аксесоарите и именно затова, залагат на часовника като един стилен атрибут, който никога няма да ги злепостави. Все пак за разлика от жените при силния пол нямаме множество аксесоари и допълнения към облеклото, така че те отдават голямо значение на часовника. Освен това редица мъже имат не само един, а цели колекции съответно за всякакви поводи и ситуации. Така например, когато спортувате активно имате нужда от един часовник, но когато искате да направите впечатление на луксозна гала вечеря си говорим за други неща.

Различните мъже имат и различен стил на обличане, което предполага и различен избор на часовник при всеки от тях. За по-спортните натури, ние Ви предлагаме да заложите на електронен часовник от пластмаса например. Разбира се към момента са актуални лед часовниците и тези със силиконови каишки. Функции като хронометър, дата, температура на въздуха са задължителни за всеки физически активен мъж. При тренировка в залата или футбол с приятели никой не иска да се разделя с така важният атрибут, което задължава при избора да се прибегне до часовник, който издържа на удари и влага. Естествено тези модели са малко по-скъпи, и ако за конкретния човек знаете, че не е привързан толкова много към часовника си и не смята да го ползва под душа или в басейна например, не си струва да залагате толкова много пари за тези екстри. Освен обаче, всички тези удобства и технологични екстри, когато подбирате часовника трябва да обърнете внимание и на формата му. По-предпочитани са кръглите часовници, но пък ако смятате, че мъжът, за който го избирате е индивидуалист, заложете на правоъгълната форма. Все пак дизайнът на часовника е изключително важен, всички го виждат така или иначе. Ако той е хубав и наистина прави впечатление, това може да ви бъде само в плюс. Важно е разбира се моделът да е и стилен. Най-стилни според нас са т.нар. механични часовници. В много от случаите механизмът се вижда изцяло, така може да проследите всяко движение на вашият модел. Готино е, гарантираме ви.

В случай, че собственикът на часовника е делови мъж, който прекарва по-голямата част от времето си в костюм и официални обувки, то подберете по-класически модел. Кожената каишка или тази, от благороден метал са абсолютно задължителни. Разбира се кожените каишки не винаги са супер издръжливи, но определено са по-скъпи и изглеждат по-стилно от гумените такива. Що се отнася до механизмът на часовника, заложете на механичен модел. Това е класика в жанра на часовникарското изкуство и е по-предпочитан от мъже със собствен бизнес или добра професионална реализация.

Направете правилният избор при избор на подарък за мъж, а именно спрете се на подходящ часовник. Този детайл от мъжката визия е изключително важен и не трябва да бъде подценяван. Ето защо чрез този жест, Вие ще направите визията на мъжа, за който е предназначен, още по-завършена, стига да подберете най-правилният.

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest