Къща за продажба в с.Драгижево Лясковец – 125000 EUR – ID 5145016

14
Добави коментар
yantrahomes
yantrahomes

Този чудесен имот е разположен на южен склон с прекрасни панорамни гледки към полята и гористите хълмове отвъд. Селото е добре развито, предлага всички удобства като магазини, заведения, училище, детска градина и редовен транспорт до близките градове.

 

Имотът включва 2 къщи с площ от 215 квм. Главната къща е на 2 етажа. На първия етаж има голяма механа, баня, коридор и сауна. Вътрешно стълбище води към втория етаж, където са разположени хол с камина, кухня, 2 спални, баня и тераса. До къщата е долепена лятна кухня с панорамни гледки. Къщата за гости е на един етаж и предлага 2 просторни спални, всяка със собствена баня и дрешник. Отпред има просторна слънчева веранда. И двете къщи са обзаведени, предлагат безупречни условия и са готови за живеене.

 

Дворът е с площ 980 квм. В него има басейн с места за отдих, кладенец и бар с разрешително. Има гараж и складови помещения, както и голяма постройка, подходяща за преустройство в допълнително жилищно пространство. Имотът е заграден с масивна каменна стена, която гарантира вашия комфорт и сигурност. Имотът е подходящ както за постоянен дом така и за отдаване под наем.

 

Районът е подходящ, както за весели семейни тържества, така и за релакс, колоездене, пикници и разходки сред красивата природа. А също така и за риболов, тъй като до селото има езеро, а и река Янтра не е далеч. Природата и характерните за този край спокойствие и тишина гарантират приятна и незабравима почивка.